HomeHL-9Στην Κρήτη ο Σπίρτζης: Εγκαίνια ΚΤΕΛ και συσκέψεις

Στην Κρήτη ο Σπίρτζης: Εγκαίνια ΚΤΕΛ και συσκέψεις

Ζητούν συνάντηση μαζί του οι βουλευτές του νησιού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, θα βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρίστος Σπίρτζης ο οποίος θα παρευρεθεί στα εγκαίνια του νέου επιβατικού σταθμού του υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Ο κ. Σπίρτζης αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» στις 5 περίπου το απόγευμα.

Δύο ώρες αργότερα, στις 7 θα συναντηθεί με εκπροσώπους αυτοκινητιστών του νομού Ηρακλείου ενώ αμέσως μετά θα μεταβεί στο κτήριο «Αθηνά» όπου και θα παραστεί στα εγκαίνια του νέου Υπεραστικού Σταθμού ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου.

Ο υπουργός Υποδομών θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου ενώ αύριο, Σάββατο αναμένεται να επισκεφθεί τον οδικό άξονα Αγία Βαρβάρα – Απομαρμά, για να κάνει αυτοψία της προόδου των κατασκευαστικών εργασιών, ενώ στη 1 μετά το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει ενημερωτική συνάντηση με τον Περιφερειάρχη και τους Δημάρχους από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες του νησιού.

Οι βουλευτές της Κρήτης ζητούν συνάντηση με τον υπουργό

Συνάντηση με τον Χρίστο Σπίρτζη ζητούν οι βουλευτές της Κρήτης με τον υπουργό κατά την διάρκεια της παραμονής του στο νησί.

Οι βουλευτές θέλουν να ενημερωθούν για το έργο του ΒΟΑΚ και ζητούν συνάντηση πριν ή μετά τα εγκαίνια του νέου υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Αναλυτικά η επιστολή που έλαβε ο κ. Σπίρτζης:

“…Με αφορμή την επίσκεψή σας και την παρουσίαση του «Οδικού Χάρτη για τον ΒΟΑΚ» και δεδομένου ότι θα επισκεφθείτε το Ηράκλειο για τα εγκαίνια του ΚΤΕΛ την προσεχή Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018, ζητάμε να μεριμνήσετε, ώστε πριν ή μετά τα εγκαίνια, να υπάρξει χρόνος για σύσκεψη, προκειμένου να μας ενημερώσετε πλήρως και ενδελεχώς για όλες τις λεπτομέρειες και τα επόμενα βήματα που αφορούν το ΒΟΑΚ.

Σεβόμενος τα κοινοβουλευτικά ήθη ευελπιστούμε να δείξετε τον ανάλογο σεβασμό στους Κρήτες Βουλευτές, μέλη της Εθνικής Αντιπροσωπείας, ανεξαρτήτως του κόμματος στο οποίο ανήκουν”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση