Και οι πέτρες ράγισαν στο τελευταίο «αντίο» για την 16χρονη Χριστίνα, κόρη του γνωστού Ηρακλειώτη επιχειρηματία, με συγγενείς, φίλους και συμμαθητές να την αποχαιρετούν από τον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους στο Τζερμιάδων Λασιθίου.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς, Γιάννης και Ελένη και οι δύο αδελφές του άτυχου κοριτσιού, που κλήθηκαν να αποχαιρετήσουν το παιδί τους, τον δικό τους άνθρωπο, που τόσο ξαφνικά και πρόωρα ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι…

siganou1

Ο θάνατος του 16χρονου κοριτσιού, που πάντα χαμογελούσε, έχει σκορπίσει θλίψη στους καθηγητές του Ενιαίου Λυκείου Νέας Αλικαρνασσού, όπου φοιτούσε – και μάλιστα επρόκειτο για μία από τις αριστεύουσες μαθήτριες του σχολείου-, αλλά και στους συμμαθητές της, οι οποίοι δε μπορούν να πιστέψουν ότι δε θα είναι ξανά πια ανάμεσα τους.

Ο Σύλλογος των καθηγητών, αλλά και των Γονέων και Κηδεμόνων του λυκείου σε ανακοίνωση τους αναφέρουν:

“Ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και η μαθητική κοινότητα του Γενικού Λυκείου Νέας Αλικαρνασσού εκφράζουν την οδύνη τους για τον αναπάντεχο χαμό της μαθήτριάς μας Χριστίνας Σιγανού και εύχονται παρηγοριά και δύναμη στην οικογένειά της . Αντί στεφάνου καταθέτει ένα χρηματικό ποσό στο κοινωφελές Ίδρυμα «Φλόγα”.

siganou2

Υπενθυμίζεται ότι το άτυχο κορίτσι μεταφέρθηκε από τους γονείς της στο νοσοκομείο με πυρετό αλλά χωρίς κάποιο άλλο σύμπτωμα, που να προμήνυε την τραγική αυτή κατάληξη.

Εκεί οι γονείς της 16χρονης ενημερώθηκαν ότι το παιδί τους έπασχε από σοβαρό πρόβλημα υγείας, εξαιτίας του οποίου λίγες ώρες αργότερα ξεψύχησε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση