HomeΚΡΗΤΗΣυνάντηση ΟΕΕ/ΤΑΚ με ΤΕΕ/ΤΑΚ

Συνάντηση ΟΕΕ/ΤΑΚ με ΤΕΕ/ΤΑΚ

Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τα δύο επιμελητήρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση πραγματοποίησαν την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, στα γραφεία του ΟΕΕ/ΤΑΚ στο Ηράκλειο, η Τοπική Διοίκηση του ΟΕΕ/ΤΑΚ και η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ/ΤΑΚ στα πλαίσια ενίσχυσης της συνεργασίας και ανταλλαγής απόψεων επί θεμάτων που απασχολούν τα δυο Επιμελητήρια.

Εκ μέρους του ΟΕΕ/ΤΑΚ στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Σταύρος Καρτέρης, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Σισαμάκης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Αρακαδάκης και τα Μέλη Νίκος Μαυτοματάκης και Γιώργος Μαυράκης. Εκ μέρους  της ΔΕ του ΤΕΕ/ΤΑΚ στην συνάντηση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος Ειρήνη Βρέντζου, ο Αντιπρόεδρος Ιωάννης Αναγνώστου, Ο Γ.Γ. Δημήτρης Ρομπογιαννάκης και τα Μέλη Κώστας Μπάκιντας και Γεώργιος Αγαπάκης. Επίσης παρόν ήταν ο Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΑΚ Χαράλαμπος Κουτρούλης και ο Πρόεδρος της ΝΕ Λασιθίου Γεώργιος Καφφετζάκης.

img_20180620_004606

Οι κ.κ. Καρτέρης και Βρέντζου αναφέρθηκαν στην αξιόλογη συνεργασία που έχουν αναπτύξει οι φορείς και το σημαντικό ρόλο που πρέπει να επιτελέσουν ως θεσμοθετημένοι σύμβουλοι της πολιτείας. Συμφωνήθηκε η πραγματοποίηση ενημερωτικών συναντήσεων με ζητήματα που θα απασχολούν και τους δυο κλάδους, καθώς και η διοργάνωση ανοικτής εκδήλωσης με θέμα τους Νέους Επιστήμονες και το φαινόμενο του BrainDrain.

Επίσης συζητήθηκε η δυνατότητα κοινών παρεμβάσεων για τα έργα υποδομής που σχεδιάζονται στην Ανατολική Κρήτη το προσεχές διάστημα. Για την υλοποίηση των παραπάνω προτάθηκε η ενεργοποίηση κοινών επιτροπών, ενώ τέλος συμφωνήθηκε να συνεχιστούν οι κοινές συναντήσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση