HomeΚΡΗΤΗΕφυγε πρόωρα η Δεσποινα του Πολιτισμου

Εφυγε πρόωρα η Δεσποινα του Πολιτισμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα χρήσιμο άνθρωπο,με ανεπτυγμένο το αίσθημα της αλληλεγγυης,της προσφοράς,ένα εργάτη του Πολιτιςμου της Αυτοδιοίκησης που διακρινόταν για το ηθος του,αποχαιρέτησαν για το αιώνιο ταξιδι σημερα το απογευμα στο δημοτικό διαμέρισμα Ινιου του Δήμου Μινωα,συγγενείς,φίλοι,και πλήθος κοσμου απο την ευρύτερη περιοχη και το Ηράκλειο.

Μικροι και μεγάλοι με δάκρυα στα μάτια ειπαν το ύστατο χαιρε στην Δεσποινα Καινουργιακη-Τζανακάκη π.προεδρο του Πολιτιςτικου συλλόγου Ινιου-Μοναστηρακίου,π.κοινοτικο σύμβουλο, που έφυγε πρόωρα απο την ζωή,παλεύοντας με θάρρος και αξιοπρέπεια την επάρατη νόσο.Η εξόδιος ακολουθία τελεςτηκε σε γενικό πένθος στον Ιερό Ναό Αγ Γεωργίου Ινιου και η ταφή εγινε στον γειτονικό οικισμό Μοναστηράκι.

Για την ζωή της εκλιπουσας,την αξια οικογενεια της αλλα και την σημαντικότητα της προςφορα του έργου της,μιληςαν σε επικήδειους λόγους ο εκπαιδευτικός Κώστας Βελεγρακης,ο Πρόεδρος του Πολιτιςτικου συλλόγου Ινιου-Μοναστηρακιου Τιτος Κοκολακης,οι Ιερείς πατηρ Νικόλαος Κοκολακης,πατηρ Κωνσταντίνος Καλογιαννακης οι οποίοι και εξέφρασαν τα θερμα τους συλλυπητήρια στην οικογενεια της.

“Πενθούμε όλοι,μαζι με την αξια οικογενεια της τον χαμό της Δέσποινας μας και το κενό που αφήνει θα ειναι δυσαναπλήρωτο” ανεφερε ο διάδοχος της Πρόεδρος του Πολιτιςτικου συλλόγου Ινιου -Μοναστηρακίου Τιτος Κοκολακης.

Ο ίδιος τονιςε ,οτι,”η Δεσποινα για πολλά χρόνια πρόεδρος στον πολιτιστικό σύλλογο Ίνι – Μοναστηράκι,υπηρέτησε εθελοντικά την κοινωνία και τον πολιτισμό μας, με αίσθημα ευθύνης, με ήθος, με ευγένεια και εντιμότητα κερδίζοντας δίκαια την εμπιστοσύνη και την καθολική αναγνώριση όλων.

Επισης στην δοκιμασία της αντιμετωπισε τις δυσκολίες της ζωής με σθένος και μαχητικότητα δίδοντας η ίδια ελπίδα και κουράγιο στους  γύρω της και σε ολους μας”

Επιςης ο π.Προεδρος της Κοινότητας Ινιου Αντωνης Παπαδακης (ΠΑΝ)που ειχε συνυπηρετισει στην κοινότητα με την εκλιπούσα έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης”Δέσποινα καλή κι αγαπημένη. Αγαπημένη μάνα, αδελφή, σύζυγος, νοικοκυρά και πανταβοηθουσα.

Έφυγες κι αφίσες πίσω σου ένα δυσαναπλήρωτο κενό.
Κενό που δύσκολα μπορείς να το περιγράψεις με λόγια.

Μόνο όσοι σε έζησαν από κοντά μπορούν να νοιώσουν το μέγεθος της απουσίας σου. Εγώ προσωπικά μπορώ να πω, πως τα χρόνια που θητευσαμε μαζί στην τότε μεγάλη Κοινότητα Ινιου είδα την μεγάλη ικανότητα σου στο να συμβάλει στα κοινά. Αλλά και αργότερα στον πολιτιστικό σύλλογο.

Ήσουν ένα πρόσωπο βαθειά πολιτικοποιημένο. Αγωνίστρια της δημοκρατίας. Καλό σου ταξίδι Μπουμπουλίνα, όπως συνηθιζα να σε αποκαλώ.”

Διαφήμιση
Διαφήμιση