HomeΕΛΛΑΔΑΟύτε κουβέντα ο Καμμένος για την ΠΓΔΜ: Μίλησε για την έξοδο από την επιτροπεία και τα μνημόνια

Ούτε κουβέντα ο Καμμένος για την ΠΓΔΜ: Μίλησε για την έξοδο από την επιτροπεία και τα μνημόνια

Στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την υπογραφή της συμφωνίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναφορές στο τέλος των μνημονίων, τη φυγή των νέων στο εξωτερικό ακόμα και στις αυτοκτονίες την περίοδο της κρίσης έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλώντας νωρίτερα σήμερα στο Λουτράκι στη Σχολή Μηχανικών όπου εγκαινίασε 14 νέα διαμερίσματα για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Έχουμε καλά νέα για την πατρίδα μας… Έρχονται καλύτερες ημέρες υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφερόμενος στις αποφάσεις που θα ληφθούν στις Βρυξέλλες ωστόσο απέφυγε την οποιαδήποτε νύξη στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και της συμφωνίας Τσίπρα – Ζάεφ που κλονίζει το εσωτερικό του κόμματος του.

«Σας διαβεβαιώνω οι θα έχουμε καλά νέα για την πατρίδα μας αυτή την εβδομάδα. Βγαίνει η πατρίδα μας από την επιτροπεία και τα μνημόνια. Ο λαός πλήρωσε πολύ ακριβά αυτά τα 8 χρόνια της κρίσης! Οικογένειες διαλύθηκαν, ελληνόπουλα φύγαν στο εξωτερικό ,άνθρωποι αυτοκτόνησαν…Έρχονται καλύτερες ημέρες όμως! Θα έχουμε την τελική απόφαση του Eurogroup και θα έχουμε τη δυνατότητα ν’ ανταποκριθούμε σε όλα εκείνα που στερήθηκαν οι Έλληνες αυτά τα 8 χρόνια» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την κυβερνητική φιέστα στις Πρέσπες.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος εκθείασε το έργο του Μηχανικού ,απηύθυνε δεσμεύσεις για ενίσχυσή του σε μέσα και προσωπικό και δήλωσε υπερήφανος για όλα όσα έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει στην πατρίδα ως σώμα «πρώτης γραμμής».

Στην επίσκεψη του Υπουργού έδωσαν το παρόν οι Κυβερνητικοί Βουλευτές κ.κ Θελερίτη ,Τσόγκας και Ψυχογιός. Τον υπουργό Άμυνας συνόδευαν αο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής. Ο υπουργός συνομίλησε για αρκετή ώρα και με τα μικρά παιδιά των αξιωματικών .

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση