HomeΣΠΟΡΣτο Ηράκλειο οι διασυλλογικοί αγώνες κινέζικων μαχητικών τεχνών

Στο Ηράκλειο οι διασυλλογικοί αγώνες κινέζικων μαχητικών τεχνών

Θα διεξαχθούν τον Φεβρουάριο του 2019

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Κυριακή 17.06.2018 στην αίθουσα Διοίκησης του Παγκρήτιου Σταδίου Ηρακλείου παρευρέθηκαν οι προπονητές Μάνος Ταμιωλάκης (Α.Σ. Kung Fu ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ), Γιάννης Σφακιανάκης (Α.Σ. Six Harmonies Praying Mantis), Κώστας Κυριακάκης (Α.Σ. Hung Gar Ηρακλείου), Γιάννης Παντερής (Α.Σ. Πέτασος) και Στέλιος Χρυσόγελος (Σ. Αθλητών Hung Gar Ηρακλείου).

Ο κυριότερος σκοπός της συνάντησης ήταν η διοργάνωση των 2ων  Παγκρήτιων Διασυλλογικών Αγώνων κινέζικων μαχητικών τεχνών υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΓΟΥΣΟΥ-ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ.

Οι πρώτοι διασυλλογικοί αγώνες πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία το Μάρτιο του 2018 στα Χανιά με συμμετοχή 180 αθλητών, ενώ υπήρξαν και αρκετές συμμετοχές από την Αθήνα.

Οι προπονητές κατέληξαν αυτή τη φορά οι αγώνες να γίνουν τον Φεβρουάριο του 2019 στο Ηράκλειο και ο στόχος είναι να αυξηθούν ακόμα περισσότερο οι συμμετοχές, τόσο από την Κρήτη και την Αθήνα όσο και από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες, δεδομένου ότι η επιθυμία των προπονητών είναι να αναπτυχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα περιφερειακά πρωταθλήματα.

Αρκετές ήταν οι προτάσεις και οι ιδέες που συζητήθηκαν, όχι μόνο για τη σωστή διοργάνωση των αγώνων, αλλά και για την προοπτική των κινέζικων μαχητικών τεχνών στην Κρήτη. Η επικοινωνία, η ανταλλαγή απόψεων και το πνεύμα ομαδικότητας των προπονητών αποτελεί ήδη το σημαντικότερο συστατικό στοιχείο για το μέλλον του Κουνγκ Φου στο νησί μας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση