HomeHL-9Οι «ποντικοί» του ξενοδοχείου πιάστηκαν στη φάκα

Οι «ποντικοί» του ξενοδοχείου πιάστηκαν στη φάκα

Δύο συλλήψεις για κλοπή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 40 και 21 ετών αντίστοιχα προχώρησαν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου για κλοπή. Σε βάρος τους μάλιστα σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Πιο συγκεκριμένα οι δύο άνδρες το περασμένο Σάββατο κατάφεραν να μπουν απαρατήρητοι σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Αμμουδάρας του Δήμου Μαλεβιζίου το οποίο χρησιμοποιούσε ως κατάλυμα για τις διακοπές της μια 75χρονη τουρίστρια.

Οι δύο «ποντικοί» άδειασαν στην κυριολεξία το δωμάτιο από τα προσωπικά αντικείμενα της ηλικιωμένης γυναίκας αρπάζοντας χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.

Αμέσως μετά την καταγγελία της κλοπής οι αστυνομικοί άρχισαν να αναζητούν τους δράστες τους οποίους και εντόπισαν χθες σε περιοχή του Ηρακλείου. Μετά τη σύλληψή τους και κατά τη διάρκεια της έρευνας σε χώρο που χρησιμοποιούσαν βρέθηκε μέρος των κλεμμένων αντικειμένων καθώς και το χρηματικό ποσό που είχαν αρπάξει από την τουρίστρια, τα οποία και της επιστράφηκαν.

Την υπόθεση χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση