HomeΕΛΛΑΔΑΚαμμένος: Ο Τσίπρας δεν έχει πάρει εντολές από κανέναν

Καμμένος: Ο Τσίπρας δεν έχει πάρει εντολές από κανέναν

«Γι' αυτό είμαστε μαζί»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θα απευθυνθώ πρώτα σε αυτούς που είναι έξω από αυτή την αίθουσα και διαδηλώνουν για το όνομα της μακεδονίας. Για αυτούς που ανησυχούν, να απευθυνθώ σε αυτούς που θα βρισκόμαστε αύριο στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία. Με αυτή τη φράση ξεκίνησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος την ομιλία του στη βουλή για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης. Ανησυχούν, όπως είπε, απλοί πατριωτες που δεν είναι σε κόμματα.Ανησυχούν στην εκκλησία, οι γέροντες στο Άγιο Όρος .

“ Ο κ. Μητσοτάκης βλέποντας τις καλύτερες μερες που έρχονται για τον ελληνικό λαό βαράει μπαλωθιές…”, είπε ο κ. Καμμένος. “Κύριε Μητσοτάκη, θα σας απογοητεύσω, Το κίνημα των ΑΝΕΛ δεν δέχεται τον όρο Μακεδονία, δεν συμφωνεί με το κείμενο της συμφωνίας, δεν θα ψηφίσουμε όταν έρθει στην Βουλή, δεν θα βάλουμε την υπογραφή”, είπε σε έντονο ύφος ο κ.Καμμένος.

Όπως είπε ο κ. Καμμένος, αυτοί δεν είναι εγκάθετοι της ΝΔ που βγήκαν έξω, ούτε φασιστικά στοιχεία όπως χθες κάποιοι που ζήτησαν πραξικόπημα. Εμείς δεν ψηφίζουμε τη συμφωνία που θα πάει αύριο ο κ. Κοτζιάς να υπογράψει η οποία θα τεθεί σε ισχύ αφού πρώτα περάσει από τα Σκόπια, δημοψήφισμα εκλογές θα γίνουν οι συνταγματικές αλλαγές και μετά θα έρθει προw κύρωση. Εσείς δεν έχετε καμία δύναμη και λέτε ψέματα στον ελληνικό λαό, είπε ο κ. Καμμένος.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση