HomeHL-GreeceΣυνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας στον Αλιμο

Συνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας στον Αλιμο

Είχε αφήσει γενειάδα και μακριά μαλλιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνελήφθη σήμερα ο φυγόδικος Αρτέμης Σώρρας έπειτα από μήνες αναζητήσεων από την αστυνομία. Η σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα έγινε περίπου στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον επικεφαλής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευση» σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αλίμου.

Από αξιόπιστες πηγές έγινε γνωστό ότι ο Αρτέμης Σώρρας δεν προέβαλε αντίσταση στους αστυνομικούς που τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σώρρας είχε αλλάξει την εμφάνισή του για να μην αναγνωρίζεται εύκολα. Είχε αφήσει μακριά μαλλιά και πυκνή γενειάδα, τόσο ώστε να μοιάζει με… ιερέα. Από τα πρώτα διαθέσιμα στοιχεία προκύπτει ότι οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας έφτασαν στα ίχνη του Αρτέμη Σώρρα ακολουθώντας τον γιο του.

Αρχικώς, ο συλληφθείς μεταφέρθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και αυτή την ώρα οδηγείται σε εισαγγελέα Εφετών για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης.

Οι κατηγορίες σε βάρος του Σώρρα

Εναντίον του Αρτέμη Σώρρα έχουν απαγγελθεί κακουργηματικές κατηγορίες που επισύρουν έως και ισόβια κάθειρξη για:

-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

– Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

-Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

-Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

-Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

-Ψεύδη καταμήνυση και ψευδορκία μαρτυρα.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση