HomeHL-SportsΕίπε «ναι» η Ντόρτμουντ σε συνεργασία με τον ΟΦΗ

Είπε «ναι» η Ντόρτμουντ σε συνεργασία με τον ΟΦΗ

Στη Γερμανία ο παράγοντας της κρητικής ΠΑΕ Κώστας Ραπανάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε θετικό δρόμο είναι η ενδεχόμενη συνεργασία του ΟΦΗ με την Ντόρτμουντ.

Άνθρωποι της γερμανικής ομάδας βρέθηκαν πρόσφατα στο Ηράκλειο, συζήτησαν με τους παράγοντες των κρητικών και απάντησαν ότι θα τους ενδιέφερε ενδεχόμενη συνεργασία, όπως έκανε γνωστό ο ΟΦΗ, με ενημέρωση του, το Σάββατο (16/6).

Από την πλευρά της ομάδας του Ηρακλείου, θα ταξιδέψει λοιπόν, τις επόμενες ημέρες στη Γερμανία, ο Κώστας Ραπανάκης για τις επαφές.

Αναλυτικά η ενημέρωσή του ΟΦΗ:

«Στην Γερμανία θα μεταβεί τις επόμενες μέρες εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ο Κώστας Ρεπανάκης, προκειμένου να έχει νέες συζητήσεις με τους ανθρώπους της Ντόρτμουντ, για ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΟΦΗ.

Η Γερμανική ομάδα, απεσταλμένοι της οποίας βρέθηκαν στην Κρήτη και είδαν από κοντά τις εγκαταστάσεις του ΟΦΗ, απάντησαν στον ΟΦΗ, τους ενδιαφέρει μια συνεργασία με την ομάδα μας και το πλαίσιο αυτής, θα συζητηθεί σε νέα συνάντηση, που θα καθοριστεί στο Ντόρτμουντ.

Είναι πολύ πιθανό τον Κώστα Ρεπανάκη, να ακολουθήσει και ένα ακόμη μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στις συζητήσεις αυτές, που μόνο οφέλη μπορούν να φέρουν, στην ομάδα μας.

Ο Κώστας Ρεπανάκης, που έχει αναλάβει όλη αυτήν την πρωτοβουλία, θα έχει την πλήρη εξουσιοδότηση, εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στις συζητήσεις και στην επικοινωνία που έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται με θετικές ενδείξεις, με την Γερμανική ομάδα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση