HomeΣΠΟΡΣυνάντηση του ΠΣΑΤ με τους ποδοσφαιριστές

Συνάντηση του ΠΣΑΤ με τους ποδοσφαιριστές

Ο ΠΣΑΤ αποδοκιμάζει την ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για τον Βασίλη Σκουντή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το προεδρείο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), συναντήθηκε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) στο πλαίσιο των συναντήσεων που κάνει η νέα διοίκηση των Αθλητικών Συντακτών με φορείς του Αθλητισμού.

Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, στα γραφεία του ΠΣΑΠ,  συμμετείχαν ο Πρόεδρος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο Έφορος Μάνος Σταραμόπουλος και η Αγγελική Βύζικα, μέλος του Δ.Σ., ενώ τον ΠΣΑΠ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρός του Παναγιώτης Κόρμπος, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Γεωργίου και ο Γενικός Γραμματέας Βασίλης Παπαδόπουλος.

Οι δύο πλευρές o ΠΣΑΤ και ο ΠΣΑΠ, αποφάσισαν να ανοίξουν δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας για κοινές δράσεις με σκοπό τη στήριξη των νέων ποδοσφαιριστών αλλά και την παρότρυνση των παιδιών να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) αποδοκιμάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά του δημοσιογράφου και μέλους του ΠΣΑΤ Βασίλη Σκουντή, ο οποίος μετέδωσε (και) τον 4ο τελικό κορυφής του μπάσκετ. Έναν αγώνα που δεν είχε την κατάληξη που θα ήθελε η ομάδα του τριφυλλιού.

Κι εκεί βρίσκεται μάλλον το πρόβλημά της. Έχασε η ομάδα κι έπρεπε προφανώς να βρεθεί ένα άλλοθι για τους οπαδούς της.

Και στοχοποιήθηκε και μάλιστα με χαρακτηρισμούς χαμηλότατου επιπέδου ο σχολιαστής, σαν να έπαιζε αυτός στο γήπεδο. Και να μην ήταν καλός ούτε στην άμυνα ούτε στην επίθεση.

Όμως στον αθλητισμό υπάρχουν και η νίκη και η ήττα. Κι αν κάποιος δεν μάθει να χάνει τότε έχει …θέμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση