HomeΚΡΗΤΗΚαλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης στη… Σακορράφειο Βιβλιοθήκη

Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης στη… Σακορράφειο Βιβλιοθήκη

Δείτε το πρόγραμμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας πραγματοποιεί και φέτος η Σακορράφειος Βιβλιοθήκη του Δήμου Μινώα Πεδιάδας σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και άλλες 148 Δημόσιες και Δημοτικές βιβλιοθήκες σε όλη τη χώρα.

Αυτό το καλοκαίρι το θέμα είναι:  «Αγαπημένα Δεδομένα: παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο» και η Σακορράφειος Δημοτική Βιβλιοθήκη σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι ζωής στο επίκεντρο του οποίου βρίσκονται τα αγαπημένα δεδομένα. Αυτό το καλοκαίρι θα παρατηρήσουμε και θα μετρήσουμε μαζί με τα παιδιά τον κόσμο μας, με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Η αφετηρία του ταξιδιού είναι πάντα η Βιβλιοθήκη, ένας χώρος συνώνυμος της γνώσης και της εμπειρίας, της δημιουργικότητας και της δημιουργίας. Το καλοκαίρι του 2018, χρονιά αφιερωμένη στα μαθηματικά από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, δίνουμε έμφαση στους αριθμούς, στη στατιστική, την έρευνα και την επικοινωνία. Οι αριθμοί και τα δεδομένα αποτελούν ένα υλικό δημιουργίας και συνάμα ένα εργαλείο επικοινωνίας.

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018 ξεκινά την Τετάρτη 20 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου. Οι βιβλιοθήκες του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών που συμμετέχουν σε αυτή, θα υλοποιήσουν μία σειρά εργαστηρίων που θα επικεντρώνονται μεταξύ άλλων στην παρατήρηση, την καταγραφή, την ερμηνεία και την αξιολόγηση γεγονότων, φαινομένων και συμπεριφορών μέσα από καινοτόμες μεθοδολογικές προσεγγίσεις παιδαγωγικής.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν. Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των δράσεων: Σακορράφειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστελλίου, τηλέφωνο: 2891031824, e-mail: [email protected]

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση