HomeΚΡΗΤΗΚεγκέργολου: Ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση δεν δίνουμε

Κεγκέργολου: Ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση δεν δίνουμε

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής της ΔΗΣΥ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου δεν δίνει το Κίνημα Αλλαγής σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο βουλευτής Ηρακλείου, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Ο κ. Κεγκέργολου σχολιάζει την συμφωνία για το Σκοπιανό λέγοντας πως είναι εκτός εθνικής γραμμής και αναλύει την οπτική του Κινήματος Αλλαγής.

Δείτε αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ- ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ!!!

Α. Η συμφωνία των Τσίπρα – Κοτζιά με τα Σκόπια είναι ένα βήμα που μένει μετέωρο κι επικίνδυνο, είναι εκτός Εθνικής Γραμμής και εκτός πολλών προϋποθέσεων που έθεσε το Κίνημα Αλλαγής.

  1. Erga omnes μόνο στο όνομα αλλά καθαρή νίκη του αλυτρωτισμού σ’ όλα τα υπόλοιπα!

ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ : “Μακεδονική”

ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ: “Μακεδονική”

TΑΥΤΟΤΗΤΑ:  “ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ”

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ: ….. .mk ….. .mkd

ΚΩΔΙΚΟΙ ΧΩΡΑΣ για  πινακίδες αυτοκινήτων: ΝΜ ή ΝΜΚ

ΚΩΔΙΚΟΙ ΧΩΡΑΣ για όλα τα υπόλοιπα: MCD (Macedonia)

Η συμφωνία  Τσίπρα – Κοτζιά αναγνωρίζει τον σκληρό πυρήνα του αλυτρωτισμού, τη “μακεδονική”  γλώσσα και εθνότητα. Τα ταμπελάκια που υπόσχεται ο κ. Τσίπρας ότι θα τοποθετηθούν στα μνημεία των Σκοπίων για άρση του αλυτρωτισμού, είναι όπως τα καθρεπτάκια για τους ιθαγενείς.

  1. Η συμφωνία εκχωρεί την πρωτοβουλία των κινήσεων στα Σκόπια και με την υπογραφή της παράγει έννομα διεθνή αποτελέσματα.

Η Ελλάδα προβαίνει σ’ όλες τις κινήσεις για ένταξή τους σε Διεθνείς Οργανισμούς (στο ΝΑΤΟ, παραδίδοντας το veto), πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Το σύνθετο όνομα ήταν για μας αποδεκτό, ως αποτέλεσμα συμβιβασμού και στο πλαίσιο μιας καλής και ολοκληρωμένης συμφωνίας, που όμως δεν υπάρχει.

Β. Απαντάμε ξεκάθαρα στον κ. Τσίπρα που δήλωσε ότι η πρόταση δυσπιστίας που ενδεχομένως κατατεθεί, είναι γι’ αυτόν ψήφος εμπιστοσύνης:

«ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ -ΚΑΜΜΕΝΟΥ/ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ!!!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση