HomeHL-9Με καταθέσεις μαρτύρων ξεκίνησε η δίκη για το άγριο φονικό

Με καταθέσεις μαρτύρων ξεκίνησε η δίκη για το άγριο φονικό

Τέσσερις στο εδώλιο για τον θάνατο του επιχειρηματία Ιάκωβου Εμμανουήλ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου ξεκίνησε σήμερα η δίκη για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 39χρονου επιχειρηματία Ιάκωβου Εμμανουήλ.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρίσκονται τέσσερα άτομα, ο 35χρονος πρώην συνέταιρος του δολοφονημένου Εμμανουήλ, η 31χρονη φίλη του και δύο νεαροί άνδρες, 26 και 24 ετών αντίστοιχα.

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε με τις καταθέσεις μαρτύρων. Μεταξύ των πρώτων που κατέθεσαν ήταν και η 31χρονη κατηγορούμενη, η οποία να σημειωθεί είναι η μόνη από τους φερόμενους ως δράστες της άγριας δολοφονίας η οποία δεν έχει προφυλακιστεί.

Η ίδια φαίνεται να είπε στο δικαστήριο ότι ο πρώην συνέταιρος του Εμμανουήλ Ιακώβου ήταν εκείνος που σχεδίασε την δολοφονική ενέδρα σε βάρος του.

Μάλιστα, τα λεγόμενά της ενισχύθηκαν στο δικαστήριο μετά την κατάθεση ενός αστυνομικού που χειρίστηκε την υπόθεση ο οποίος ανέφερε ότι ο οργανωτής και εγκέφαλος του συγκεκριμένου εγκλήματος ήταν ο πρώην συνέταιρος του 39χρονου.

Υπενθυμίζεται πως η σορός του άτυχου επιχειρηματία είχε βρεθεί σε μικρή απόσταση από το εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητό του στην περιοχή της Ροδιάς όπου τον είχαν εγκαταλείψει νεκρό οι φερόμενοι ως δράστες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση