HomeHL-PsilaΈνα μελωδικό φινάλε που έγινε θεσμός

Ένα μελωδικό φινάλε που έγινε θεσμός

Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτησαν τη σχολική χρονιά οι μαθητές του 11ου Νηπιαγωγείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν ήταν η πρώτη φορά που οι μικροί μαθητές του 11ου Νηπιαγωγείου Ηρακλείου μυήθηκαν στα μυστικά της τέχνης και πιο συγκεκριμένα της μουσικής. Το εγχείρημα που είχε επαναληφθεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν έγινε θεσμός και έτσι φέτος οι λιλιπούτειοι μαθητές αποχαιρέτισαν τη σχολική χρονιά με τις καλύτερες εντυπώσεις σε ένα αλλιώτικο μάθημα, που «ξεσήκωσε» γονείς, δασκάλους αλλά και … γείτονες.

Γιατί είναι διαφορετικό να απολμβάνεις τη μουσική μέσα από συσκευές αναπαραγωγής ήχου και εντελώς διαφορετική εμπειρία να έχεις μπροστά σου ολοζώντανη μια ορχήστρα που ερμηνεύει με δεξιοτεχνία σε απόσταση αναπνοής διάφορα είδη μουσικής.

Οι νηπιαγωγοί του 11ου Νηπιαγωγείου Ηρακλείου Κική Καστάνη και Ρούλα Χαστά έκαναν τις απαραίτητες συνενοήσεις με τη Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου και πριν από λίγες μέρες πρόσφεραν μια ιδιαίτερη μελωδική εμπειρία στους ενθουσιασμένους μαθητές του και στους γονείς τους που έσπευσαν να απολαύσουν και να απαθανατίσουν το χάπενινγκ.

nhpiagogeio-filarmonikh4

Υπό την καθοδήγηση και τη μεταδοτικότητα της Ντένης Σκανδαλάκη, μουσικοί της Φιλαρμονικής έδωσαν μια απολαυστική συναυλία στην αυλή του 11ου Νηπιαγωγείου, με πασίγνωστα παιδικά τραγούδια, χορευτικά ακούσματα παλαιών και νεότερων εποχών, δημοφιλή soundtracks κινηματογραφικών ταινιών.

Τα πιτσιρικάκια του 11ου Νηπιαγωγείου ήρθαν για πρώτη τους φορά σε επαφή με τον μαγικό κόσμο των πνευστών και των κρουστών οργάνων, ενώ η συναυλία τράβηξε την προσοχή περαστικών και γειτόνων.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση