HomeHL-SportsΓια άλλα τρία χρόνια στον Εργοτέλη ο Γιάννης Μπουτσάκης

Για άλλα τρία χρόνια στον Εργοτέλη ο Γιάννης Μπουτσάκης

Ενθουσιασμένος για την παραμονή του δήλωσε ο 24χρονος μέσος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παίκτης του Εργοτέλη έως το 2021 παραμένει ο Γιάννης Μπουτσάκης, όπως γνωστοποίησαν οι Ηρακλειώτες την Τετάρτη.

Ο 24χρονος μέσος, λοιπόν, ανανέωσε το συμβόλαιό του για τρία χρόνια και στις δηλώσεις του δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νέα συμφωνία με την κρητική ομάδα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Σε μια ακόμα ανανέωση συμβολαίου προχώρησε η ομάδα μας. Ο λόγος για τον Γιάννη Μπουτσάκη ο οποίος συμφώνησε με τους ανθρώπους της ομάδας μας και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο το οποίο θα έχει διάρκεια τριών χρόνων.

Ο 24χρονος μέσος ιδιαίτερα ικανοποιημένος δήλωσε: “Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω στην οικογένεια του Εργοτέλη. Μετά τα όσα έζησα την περυσινή χρονιά δεν ήταν δύσκολο να πω αμέσως το «ναι» στην ανανέωση της συνεργασίας μου. Είναι μια ομάδα με ιδανικές συνθήκες για τον κάθε ποδοσφαιριστή. Υπάρχει εξαιρετική οργάνωση και γενικότερα δουλεύει πάνω σε επαγγελματικά πλαίσια.

Ήδη γίνεται προσπάθεια να μείνει όλος ο βασικός κορμός γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για το στόχο και το πλάνο του Εργοτέλη πάνω και στο οποίο χτίζετε το μέλλον της ομάδας μας. Θέλω να συνδυάσω τους στόχους μου με αυτούς της ομάδος και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε πηγαίνοντας την ομάδα εκεί που πραγματικά αξίζει”».

Διαφήμιση
Διαφήμιση