HomeHL-9Στο … κυνήγι των φυτειών η τοπική ΕΛ.ΑΣ – Εντοπίστηκαν άλλες πέντε

Στο … κυνήγι των φυτειών η τοπική ΕΛ.ΑΣ – Εντοπίστηκαν άλλες πέντε

Νεότερη αστυνομική επιχείρηση σήμερα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποτέλεσμα έφερε και η σημερινή αστυνομική επιχείρηση στη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν άλλες πέντε φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης στο Ρέθυμνο.

Μετά τις 15 φυτείες που εντοπίστηκαν χθες στην περιοχή του Μυλοποτάμου με τη συνδρομή και ελικοπτέρου, οι επιχειρήσεις συνεχίστηκαν και σήμερα με απολογισμό το ξερίζωμα άλλων 1.449 δενδρυλλίων.

Πιο συγκεκριμένα το πρωί οργανώθηκε ευρεία συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης στους δήμους Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου με τη συνδρομή του ελικοπτέρου και με τη συμμετοχή αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου και του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου.

fyteia4

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκε σε  δύσβατη περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, μια φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στην οποία καλλιεργούνταν με επιμέλεια 1.352 δενδρύλλια της ποικιλίας «νανάκια», τα οποία βρίσκονταν στο στάδιο της ανάπτυξης.

Επιπλέον, σε περιοχές του Δήμου Μυλοποτάμου, εντοπίστηκαν ακόμη  τέσσερις φυτείες στις οποίες καλλιεργούνταν 97 δενδρύλλια.

Τα φυτά κατασχέθηκαν μαζί με πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση των χώρων των φυτειών. Ταυτόχρονα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Την υπόθεση χειρίζεται το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.

fyteia5

Διαφήμιση
Διαφήμιση