HomeΚΡΗΤΗΣυλλυπητήρια Αυγενάκη για τον θάνατο της Β. Τσουδερού

Συλλυπητήρια Αυγενάκη για τον θάνατο της Β. Τσουδερού

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Γραμματέας Π.Ε. Ν.Δ.  και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκη για τον θάνατο της π. Υπουργού της ΝΔ Βιργινίας Τσουδερού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 «Ιδιαίτερη συγκίνηση και θλίψη προκαλεί σε όλους μας ο θάνατος της πρώην Υπουργού και, επί πολλά έτη, Βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Βιργινίας Τσουδερού. Μια γενναία, εξαιρετικά μορφωμένη και ιδιαίτερα δραστήρια Ηρακλειώτισσα, με έντονη κοινωνική προσφορά, η οποία κέρδισε τον σεβασμό όλων μας.     

Η Βιργινία Τσουδερού υπήρξε μια εξαιρετικά δυναμική πολιτικός και χαρισματικός άνθρωπος που προσέφερε πολλά στη χώρα μας, την κοινωνία και την Παράταξή μας αφήνοντας πίσω της πλούσια παρακαταθήκη.

Επιτυχημένη πολιτικός με πλούσια πολιτική δράση και κοινοβουλευτική θητεία και με σημαντικό έργο στο Υπουργείο Εξωτερικών. Παράλληλα, προσέφερε σημαντικό κοινωνικό έργο, μέσω της ενεργούς συμμετοχής της σε οργανώσεις, όπως η Διεθνής Αμνηστία και η Διεθνής Διαφάνεια. 

Το θάρρος, η δύναμη, η αξιοπρέπεια, η σεμνότητα και κυρίως το ήθος της υπήρξαν μνημειώδη και την συνόδευαν μέχρι την τελευταία στιγμή.

Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά της και τους οικείους της».

Διαφήμιση
Διαφήμιση