Ένα βρέφος 20 μηνών νοσηλεύεται από χθες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Πρόκειται για ένα βρέφος που μαζί με την Ρομά οικογένειά του βιώνουν μία απίστευτη ταλαιπωρία τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με τον 17χρονο πατέρα, πριν λίγο καιρό το μικρό «αγγελούδι» προσβλήθηκε από τον ιό της ιλαράς και από τότε μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία.

Ήδη έχει νοσηλευτεί σε νοσοκομείο των Τρικάλων αλλά και της Λάρισας ενώ αυτήν την ώρα βρίσκεται στο ΠΑΓΝΗ, όπου – σύμφωνα πάντα με τον πατέρα – έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με το συκώτι του παιδιού.

Στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ

Το συγκεκριμένο περιστατικό επιβεβαιώνει και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

«Εισήχθη χθες στο ΠΑΓΝΗ ένα βρέφος 20 μηνών, Ρομά. Οι γιατροί έκριναν την άμεση μεταφορά του στην ΜΕΘ Παίδων όπου και νοσηλεύεται», επισημαίνει σχετικά ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιάννης Φανουργιάκης ο οποίος τονίζει παράλληλα πως το βρέφος δεν φέρει κανένα σύμπτωμα ιλαράς.

«Δεν φέρει κανένα σύμπτωμα ιλαράς με τους γιατρούς αυτήν την ώρα να τον υποβάλλουν σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί από τι πάσχει. Σε λίγα 24ωρα θα έχουμε μία εικόνα», υπογράμμισε σχετικά ο κ. Φανουργιάκης.

Συγκλονισμένη η Κρήτη για τον χαμό του 8μηνου βρέφους από μηνιγγίτιδα

Συγκλονισμένη παραμένει και σήμερα η Κρήτη από την είδηση του θανάτου του 8 μηνών βρέφους το οποίο είχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα.

Όπως πρώτο έγραψε το cretapost, το άτυχο «αγγελούδι» εισήχθη το πρωί του Σαββάτου στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με την κατάστασή του να κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Μάλιστα, χρειάστηκε η άμεση μεταφορά του στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ με τους γιατρούς να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κρατήσουν στην ζωή το 8 μηνών βρέφος.

Δυστυχώς, το «αγγελούδι» λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση