HomeΚΡΗΤΗΠαρέα με τις κάμερες στο ΒΟΑΚ σύντομα

Παρέα με τις κάμερες στο ΒΟΑΚ σύντομα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τέλος Μαΐου αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να τεθούν σε ισχύ οι κάμερες που έχουν τοποθετηθεί στο ΒΟΑΚ για τον εντοπισμό των παραβατών του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Οι περίπου 40 κάμερες θα μας παίρνουν φωτογραφίες ενώ τα μπιλιετάκια στους παραβάτες οδηγούς θα στέλνονται στο σπίτι.

Φωτογραφικές κάμερες εκτός από το βόρειο άξονα θα τοποθετηθούν και στο νότιο ενώ αντίστοιχες κάμερες υπάρχουν και στον νότιο άξονα. Το «στρατηγείο» της ΕΛ.ΑΣ θα βρίσκεται στην Επισκοπή Ρεθύμνου, όπου θα γίνεται η επεξεργασία της φωτογραφίας , προκειμένου να προφυλάσσονται και τα προσωπικά δεδομένα που προβλέπονται από τη νομοθεσία.

Πλήθος ερωτημάτων παρά την αναγκαιότητα του μέτρου από τους πολίτες που επικοινωνούν με το Ράδιο 9,84. Σημεία στα οποία επικεντρώνονται, η κατάσταση του δρόμου, η ασφάλεια του, τα πεπαλαιωμένα όρια ταχύτητας, η λανθασμένη σήμανση, ο ανύπαρκτος νότιος άξονας και τέλος το σύστημα με το οποίο δίνονται διπλώματα παράλληλα με την ανανέωση τους σε άτομα μεγάλης ηλικίας με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο επί χρόνια διευθυντής της ΕΛΠΑ Γιάννης Λιονάκης καθώς το μέτρο φαίνεται να είναι για άλλη μία φορά εισπρακτικό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση