HomeΚΡΗΤΗΟ Άντονι Μπουρνταίν είχε περάσει και από την Κρήτη

Ο Άντονι Μπουρνταίν είχε περάσει και από την Κρήτη

Ο διάσημος σεφ που έδωσε τέλος στη ζωή του είχε γοητευτεί από την κρητική κουζίνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τη ζώνη από το μπουρνούζι του ξενοδοχείου στη Γαλλία όπου βρέθηκε για επαγγελματικές υποχρεώσεις, κρεμάστηκε ο διάσημος σεφ και παρουσιαστής Άντονι Μπουρντέν, σύμφωνα με την εισαγγελία του Κολμάρ στην Αλσατία. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα Κριστιάν ντε Ροσινί, ο οποίος μίλησε στο πρακτορείο Associated Press «δεν υπάρχει στοιχείο που να μας κάνει να υποψιαστούμε εγκληματική ενέργεια, καθώς στο σώμα του δεν υπήρχαν ενδείξεις άσκησης βίας».

Ο Γάλλος εισαγγελέας είπε ακόμα ότι διεξάγονται τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν ο Άντονι Μπουρντέν, κατανάλωσε ουσίες ή φάρμακα, ώστε οι γαλλικές αρχές να βοηθήσουν την οικογένεια και τους οικείους του να μάθουν τις αιτίες του θανάτου του.

Ο Μπουρντέν βρισκόταν στη Γαλλία και δούλευε πάνω σε ένα νέο επεισόδιο της βραβευμένης σειράς του CNN. Η ιδιαίτερη εκπομπή του είχε αφήσει εποχή στο είδος, με τις γαστριμαργικές περιπλανήσεις ανά τον κόσμο, καθώς ο διάσημος σεφ δεν παρασκεύαζε ο ίδιος συνταγές αλλά ταξίδευε στα πιο απίθανα μέρη του κόσμου παρουσιάζοντας τις τοπικές σπεσιαλιτές και τις ιδιαίτερης διατροφικές συνήθειες.

Η Ελλάδα και η Κρήτη δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασυγκίνητο τον λάτρη του καλού φαγητού. Στο πλαίσιο της διάσημης εκπομπής του ο Μπουρνταίν είχε επισκεφθεί και την Κρήτη με το νησί να του αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις …

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=_Pa560b0fnk

Με πληροφορίες από protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση