HomeHL-SportsΔίπλα στον ΟΦΗ ο Σταύρος Αρναουτάκης

Δίπλα στον ΟΦΗ ο Σταύρος Αρναουτάκης

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης στηρίζει την προσπάθεια των Ηρακλειωτών - Συνεχίζονται τα έργα στο ΒΑΚ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με τον Σταύρο Αρναουτάκη είχαν ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ, Κώστας Καζανάκης και ο μέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Βάβουλας.

Σε αυτή συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το γήπεδο της ομάδας, με την ΠΑΕ να ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Κρήτη για τη θετική στάση που δείχνει και τη διάθεση να βοηθήσει.

Παράλληλα, ο Νίκος Παπαδόπουλος συναντήθηκε με τον Μανώλη Πατεμτζή για τον σχεδιασμό των τμημάτων υποδομής, την ώρα που συνεχίζονται τα έργα στο ΒΑΚ ώστε να είναι έτοιμο για την έναρξη της προετοιμασίας στις 2 Ιουλίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, για την συμπαράσταση του και το ενδιαφέρον που δείχνει για θέματα που αφορούν την ομάδα μας.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Κώστας Καζανάκης και ο μέτοχος της ΠΑΕ Γιάννης Βάβουλας, στην συνάντηση που είχαν με τον κ. Αρναουτάκη, για θέματα που αφορούν το γήπεδο του ΟΦΗ, διέκριναν για μια ακόμη φορά την ειλικρινή επιθυμία του να βοηθήσει την προσπάθεια του ΟΦΗ, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Κρήτη, τη νέα περίοδο στην Σούπερ Λίγκ.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ακόμη, δυο ακόμη στελέχη της Περιφέρειας, που είναι πάντα κοντά στον ΟΦΗ. Ο εντεταλμένος Συμβούλος Αναπτυξιακού Σχεδιασμού Γιώργος Μαρής και ο εντεταλμένοςΣυμβούλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Συριγωνάκης.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 τους ευχαριστεί όλους, για την συμπαράσταση τους και το ενδιαφέρον που δείχνουν για θέματα που αφορούν στην ομάδα μας.

*Συνάντηση με τον προπονητή  Νίκο Παπαδόπουλο, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, για θέματα που αφορούν στον σχεδιασμό των τμημάτων υποδομής, είχε ο Μανόλης Πατεμτζής, ο οποίος ανέλαβε επικεφαλής των ομάδων Κ20, Κ17 και Κ15 του ΟΦΗ.

*Συνεχίζονται οι εργασίες και οι βελτιωτικές παρεμβάσεις στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ώστε να είναι έτοιμο στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας στις 2 Ιουλίου».

Διαφήμιση
Διαφήμιση