HomeHL-SportsΒασίλης Κουτσιανικούλης: «Το ήθελα πολύ»

Βασίλης Κουτσιανικούλης: «Το ήθελα πολύ»

Ο 30χρονος άσος μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης θα φορά και στη νέα σεζόν στη Σούπερ Λίγκα τη φανέλα του ΟΦΗ, μετά και την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Κρητικούς.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο 30χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποδεχθεί την πρόταση του ΟΦΗ και να συνεχίζει μαζί του και στα «μεγάλα σαλόνια».

«Το ήθελα πολύ. Για αυτό ήρθα πέρσι στην ομάδα άλλωστε. Για να επιστρέψω μαζί της στην Σούπερ Λίγκ. Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά. Είμαι χαρούμενος όμως, γιατί στην ομάδα μένουν και τα περισσότερα παιδιά, που ανεβάσαμε την ομάδα. Περάσαμε μαζί δύσκολες στιγμές και τελικά τα καταφέραμε. Θέλω να συνεχίσω και του χρόνου, την καλή σεζόν που έκανα φέτος με τον ΟΦΗ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τη νέα χρονιά σημείωσε: «Ελπίζω η χρονιά να είναι καλύτερη σε όλους τους τομείς. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ να κάνει κάτι καλό. Η ομάδα έχει τα φόντα» ενώ σε ότι έχει να κάνει με τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σημείωσε: «Ήταν μια σπουδαία χρονιά για μένα και θέλω να έχει συνέχεια. Είχα αποτελεσματικότητα και είμαι ικανοποιημένος. Εύχομαι να κάνω την ίδια και καλύτερη χρονιά και του χρόνου στην Σούπερ Λίγκα».

Τέλος, δεν παρέλειψε να στείλει και το δικό του μήνυμα στους φίλους της ομάδας, λέγοντας: «Τους θέλουμε δίπλα μας όλη τη χρονιά. Σε κάθε παιχνίδι το Γεντί Κουλέ πρέπει να είναι γεμάτο!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση