HomeΚΡΗΤΗΥποβολή προς ένταξη νέων έργων στον Πλατανιά

Υποβολή προς ένταξη νέων έργων στον Πλατανιά

Οι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Ιουνίου στο Δήμο Πλατανιά, πάρθηκαν αποφάσεις για τη συμμετοχή του Δήμου στο Πρόγραμμα  ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Ειδικότερα για τη δημιουργία 13 νέων παιδικών χαρών στα όρια του Δήμου, συνολικού πρ/σμου 360.000,00€, εκ των οποίων τα 217.000,00€ μέσω του προγράμματος και τα υπόλοιπα 143.000,00€ από ιδίους πόρους.

Επίσης εγκρίθηκε η συμμετοχή του Δήμου στο ίδιο πρόγραμμα  για την συντήρηση σχολικών μονάδων του, πρ/σμου 135.000,00€ εκ των οποίων τα 40.000,00€ θα είναι ίδιοι πόροι του Δήμου.

Σε προηγούμενο επίσης Δημοτικό Συμβούλιο είχε αποφασισθεί, η αγορά ενός φορτωτή εκσκαφέα, ενός μικρού φορτωτή πλάγιας ολίσθησης , ενός φορτηγού ανατρεπόμενου με γερανό και αρπάγη, ενός μετακινούμενου κλαδοθρυμματιστή , δύο φορτηγών  pick-up μονής καμπίνας,συνολικού πρ/σμου 435.000,00€ περίπου, εκ των οποίων οι 200.000,00€ θα είναι από ιδίους πόρους.

Παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για την προμήθεια δύο μεγάλων απορριμματοφόρων και ενός μικρού, μόνο με ιδίους πόρους του Δήμου, πρ/σμου 300.000,00€

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης , ενημερώνοντας το Δημοτικό Συμβούλιο για όλα τα παραπάνω, καθώς και για τις Μελέτες που είναι σε εξέλιξη για τις αναπλάσεις-παιδότοπους σε πέντε τοπικές κοινότητες της παραλιακής ζώνης του Δήμου, ανέφερε ότι  βρίσκεται σε εξέλιξη ένα μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα του Δήμου που αφορά προμήθειες  οχημάτων και μηχανοτεχνικού εξοπλισμού , καθώς  και δημιουργίας κοινωνικών υποδομών για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων μας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση