HomeΚΡΗΤΗΕυχές Αντιπεριφερειάρχη Χανίων σε μαθητές, γονείς κι εκπαιδευτικούς

Ευχές Αντιπεριφερειάρχη Χανίων σε μαθητές, γονείς κι εκπαιδευτικούς

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις ευχές του για Καλή Δύναμη κι Επιτυχία απευθύνει με δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης, σε όλους τους μαθητές των Χανίων που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, οι οποίες ξεκίνησαν σήμερα, Πέμπτη 8 Ιουνίου, για τους μαθητές των ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ, ενώ αύριο ξεκινούν για τους μαθητές των ημερήσιων και εσπερινών γενικών λυκείων.

Ο κ. Βουλγαράκης απευθύνει επίσης τις ευχές του για καλή δύναμη στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς. Για όλους, μαθητές, γονείς και καθηγητές, κρίνονται αυτό το μήνα έως και την ολοκλήρωση των εξετάσεων στις 30 Ιουνίου, οι κόποι μιας δωδεκαετίας – οι προσπάθειες των γονέων για στήριξη και διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους, οι προσπάθειες των καθηγητών για την εκπαίδευσή τους, οι προσπάθειες των παιδιών για μάθηση και πειθαρχία. Προσπάθειες που ξεκίνησαν με την εισαγωγή των μαθητών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, οι οποίες απαιτήθηκαν απ’ όλους σε δύσκολες συνθήκες για τη χώρα τα τελευταία 10 χρόνια, με θυσίες και στερήσεις, κυρίως των γονέων.

Η λέξη «προσπάθεια» είναι και η λέξη «κλειδί» σ’ αυτή την περίοδο δοκιμασίας, αλλά και σε κάθε στιγμή της ζωής μας, επισημαίνει ο κ. Βουλγαράκης. Σ’ αυτήν θα πρέπει να επιμένουν όσοι πετύχουν φέτος να εισέλθουν στα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, αλλά και όσοι δεν τα καταφέρουν, οι οποίοι δεν θα πρέπει να απογοητευτούν αλλά να ξαναπροσπαθήσουν να βρουν το δρόμο τους για μια Καλή Ζωή, σύμφωνα με τις επιθυμίες τους και τους στόχους τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση