HomeΚΟΣΜΟΣΤης φόρεσαν χειροπέδες επειδή έκλεψε μακαρόνια και ζαμπόν για το παιδί της!

Της φόρεσαν χειροπέδες επειδή έκλεψε μακαρόνια και ζαμπόν για το παιδί της!

Αλλοδαπή έκανε διάρρηξη για να κλέψει τρόφιμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

H Δικαιοσύνη μπορεί να είναι τυφλή, ενίοτε όμως δίνει την εντύπωση πως είναι και κωφή.

Αυτό ίσως να εξηγεί την χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου Λευκωσίας να διατάξει τη προφυλάκιση 29χρονης γυναίκας από το Μαρόκο η οποία βρίσκεται στη Κύπρο ως αναγνωρισμένη πολιτική πρόσφυγας μαζί με το 5χρονο παιδί της.

Το «έγκλημα» της ήταν η διάρρηξη σπιτιού από το οποίο έκλεψε λίγο ζαμπόν και μακαρόνια συνολικής αξίας 20 ευρώ. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έκανε καταγγελία στην αστυνομία και κατονόμασε την 29χρονη ως ύποπτη.

Η αστυνομία χωρίς να χάσει καιρό εξιχνίασε το «έγκλημα» λαμβάνοντας καταθέσεις από κατοίκους της γειτονιάς οι οποίοι αναφέρθηκαν στις «ύποπτες» κινήσεις της 29χρονης η οποία συνελήφθη.

Είναι προφανές γιατί έκλεψε τα τρόφιμα. Έχει ένα μικρό παιδί και τους δύο τελευταίους μήνες της έκοψαν το επίδομα ώστε να βρει δουλειά. Η γυναίκα δεν μπόρεσε να βρει δουλειά καθώς δεν έχει κάποιον να προσέχει το 5χρονο παιδί της.

Με διάταγμα του δικαστηρίου το παιδί μεταφέρθηκε σε παιδική στέγη και το δικαστήριο επιδεικνύοντας μεγαλοψυχία επέτρεψε στη μητέρα να το δει. Αυτό που αναμένεται είναι η ολοκλήρωση των ανακρίσεων και η εκδίκαση της υπόθεσης, ώστε η Δικαιοσύνη να επιβάλλει ποινή για το «πρωτοφανές» έγκλημα της κλοπής τροφίμων.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση