HomeHL-SportsΜανόλης Πατεμτζής: «Νέα παιδιά απο την Κρήτη, να παίξουν στον ΟΦΗ»

Μανόλης Πατεμτζής: «Νέα παιδιά απο την Κρήτη, να παίξουν στον ΟΦΗ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Είναι η πιο υπεύθυνη και δύσκολη δουλειά που αναλαμβάνω».

Με τα λόγια αυτά μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο ofi1925.gr ο Μανόλης Πατεμτζής αναφέρθηκε στην συμφωνία του με τον ΟΦΗ, για την ανάληψη της οργάνωσης και στελέχωσης των ομάδων Κ20, Κ17 και Κ15 του ΟΦΗ, οι οποίες θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ.

Ο 54χρονος τεχνικός, ο οποίος θα είναι προπονητής της Κ 20 ΟΦΗ, αλλά και επικεφαλής όλων των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ, έπιασε αμέσως δουλειά, αναλαμβάνοντας μια δύσκολη αποστολή, την οποία έχει δεί από την πρώτη στιγμή με μεγάλη σοβαρότητα.

Όπως λέει «ξέρω τις δυσκολίες, γιατί ο ΟΦΗ τρία χρόνια ήταν στις μικρότερες κατηγορίες και πρέπει να οργανωθεί σημαντικά σε όλο αυτό και να βάλει υψηλούς στόχους, αντάξιους του ονόματος της ομάδας μας.

Ωστόσο, θα χρειαστούμε να έχουμε υπομονή ώστε πάλι μέσα από τη δουλειά να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ποδοσφαιριστές για την πρώτη ομάδα».

Για την φιλοσοφία του, πάνω στη δουλειά που ανέλαβε τονίζει πως «με νέα παιδιά και μέσα από τη σκληρή δουλειά, θα προσπαθήσω  να τα βοηθήσω, ώστε να γίνουν καλύτεροι και σαν παίκτες και σαν άνθρωποι και κάποιοι από αυτούς να επανδρώσουν την πρώτη ομάδα».

Για τα συναισθήματα του που επέστρεψε στον ΟΦΗ, αναφέρει ότι «θα δουλέψω στην ομάδα που αγαπώ», ενώ για την στενή φιλική του σχέση με το Νίκο Παπαδόπουλο, επισημαίνει πως «είναι ένας προπονητής, ο οποίος είναι αρκετά οργανωτικός, δουλευταράς και πιστεύω ότι μέσα από τη συνεργασία  που θα έχουμε, θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από τον εμπλουτισμό, της ομάδας μας με νέα παιδιά από την Κρήτη».

Τέλος, για την επιστροφή του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ, αναφέρει ότι «είναι μια μεγάλη επιτυχία, μετά από τρία πέτρινα χρόνια και πιστεύω ότι μέσα από συνετές κινήσεις και επιλογές, η ομάδα μας, θα μεγαλουργήσει ξανά».

Διαφήμιση
Διαφήμιση