HomeΕΛΛΑΔΑΠύργος: Στη φυλακή ο πατέρας που βίαζε την κόρη του

Πύργος: Στη φυλακή ο πατέρας που βίαζε την κόρη του

Σοκ τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καταπέλτης ήταν η εισαγγελέας για τον πατέρα που βίαζε ανήλικα, ανάμεσά τους και την κόρη του, στον Πύργο.

«Κρέας να ‘ναι και ό,τι να ‘ναι. Αγόρια και κορίτσια, αρκεί να είναι μικρά. Ούτε στην κόρη του δεν σταμάτησε. Πρόκειται για αδίστακτη και έκφυλη προσωπικότητα με σατανική πονηρία που δεν έχει προηγούμενο. Έκανε τέρατα και θα συνέχιζε ακάθεκτος», είπε χαρακτηριστικά η εισαγγελέας Πύργου, Κωσταντούλα Αθανασοπούλου, για τον 47χρονο παιδόφιλο, σύμφωνα με το patrisnews.com.

O 47χρονος κηρύχθηκε ένοχος χθες (05-06-2018) από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου για τις κακουργηματικές πράξεις του βιασμού, της αιμομιξίας και της αποπλάνησης.

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 30 ετών (κατά συγχώνευση) για βιασμούς ανηλίκων κοριτσιών και αγοριού, μεταξύ αυτών και της βιολογικής του κόρης, καθώς και 8,5 χρόνια φυλάκισης για άλλες συναφείς κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος.

Στην αγόρευσή της η εισαγγελέας ήταν κάτι παραπάνω από «καταπέλτης», καθώς εξέφρασε την -αρνητική- έκπληξή της για τα τεχνάσματα που σκαρφίστηκε ο 47χρονος για να προβεί στα προαναφερθέντα αδικήματα ακόμα και εις βάρος της ανήλικης βιολογικής του κόρης, και πρότεινε την παραδειγματική του τιμωρία.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση