HomeHL-96.000 παραβάσεις σε μία εβδομάδα, κατέγραψε η Τροχαία

6.000 παραβάσεις σε μία εβδομάδα, κατέγραψε η Τροχαία

Πατάνε γκάζι οι οδηγοί και στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πάτησαν το γκάζι  οι οδηγοί αυτές τις μέρες σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαία, έπειτα από την πραγματοποίηση σχετικών ελέγχων.

Συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα κλιμάκια αστυνομικών των Υπηρεσιών Τροχαίας, πραγματοποίησαν σχετικούς ελέγχους «δίνοντας προτεραιότητα» στην παράβαση της υπέρβασης του ορίου ταχύτητας.

Τα στοιχεία  προκαλούν έκπληξη και προβληματισμό, καθώς από 684 συνεργεία Τροχαίας που συγκροτήθηκαν σε όλη τη χώρα, ελέγχθηκαν συνολικά 18.286 οχήματα και βεβαιώθηκαν 5.775 παραβάσεις για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.

Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν, στο οδικό δίκτυο της Αττικής (607), της Θεσσαλονίκης (480), των Σερρών (354), στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (340), στο οδικό δίκτυο του Κιλκίς (294) και της Κορινθίας (246).

Να σημειωθεί πως έλεγχοι συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα, καθώς στόχος είναι η πρόληψη και ο περιορισμός σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και η αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.

Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των χρηστών του οδικού δικτύου και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις, τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση