HomeΕΛΛΑΔΑΓεννηματά: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανέχεται προκλητικά την τυφλή βία»

Γεννηματά: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανέχεται προκλητικά την τυφλή βία»

Συναντήθηκε με κατοίκους των Εξαρχείων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην παραβατικότητα και την ανομία που έχουν δημιουργήσει μία οξυμένη και προβληματική κατάσταση στα Εξάρχεια αναφέρθηκε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, στη συνάντηση που είχε με επιτροπή κατοίκων της περιοχής το μεσημέρι στο γραφείο της, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η κ. Γεννηματά, αφού υπενθύμισε ότι πέρασε τα παιδικά της χρόνια στα Εξάρχεια, μία ήσυχη, αγαπημένη γειτονιά που τότε έσφυζε από ζωή, όπως είπε, τόνισε ότι τα φαινόμενα βίας και παραβατικότητας έχουν κάνει τη ζωή των κατοίκων αφόρητη.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έδωσε χώρο στην ανομία και την αυθαιρεσία, ανέχεται προκλητικά την κλιμακούμενη τυφλή βία. Οι πολίτες των Εξαρχείων πήραν την πρωτοβουλία να διεκδικήσουν το αυτονόητο δικαίωμά τους για ασφάλεια και να θέσουν την κυβέρνηση ενώπιων των ευθυνών της. Ευθύνες που παρά τη διαχρονικότητα του προβλήματος είναι μεγάλες. Ξεπερνούν τον κ. Τόσκα και βαρύνουν προσωπικά τον κ. Τσίπρα» υπογράμμισε.

Η κ. Γεννηματά πρόσθεσε ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι και θα παραμείνει ενεργά στην πρώτη γραμμή στήριξης των πολιτών που δικαιούνται να εργάζονται και να ζουν σε μία ήσυχη και ασφαλή πόλη.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση