HomeΚΡΗΤΗΚατατέθηκε το ποσό για την απαλλοτρίωση του ακινήτου στην Αγία Τριάδα

Κατατέθηκε το ποσό για την απαλλοτρίωση του ακινήτου στην Αγία Τριάδα

Τί δήλωσε για την εξέλιξη ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά από μια μακρά γραφειοκρατική διαδικασία κατατέθηκε στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων το απαιτούμενο ποσό, για την απαλλοτρίωση του ακινήτου μπροστά απο τον Ναό της Αγίας Τριάδας Αγίου Νικολάου, προκειμένου να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί και τυπικά η προβλεπόμενη διαδικασία, με την κατάθεση της απαλλοτρίωσης στο Φ.Ε.Κ, ώστε στην συνέχεια να υπάρξει η σχετική κοινοποίηση τόσο στον ιδιοκτήτη, όσο και στον εκμεταλλευτή για να κλείσει τυπικά το θέμα.

agios-nikolaos-agia-triada2

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, μεταξύ άλλων δήλωσε : “Από την τραγικά μακριά εξέλιξη αυτής της υπόθεσης, αντιλαμβάνεται ο καθένας από εμάς, τις δυσκολίες που υπάρχουν σήμερα -με την τεράστια γραφειοκρατία η οποία μας «δένει» τα χέρια- για να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες στα ζητήματα που καλούμαστε να διαχειριστούμε. Οι πολίτες διαμαρτύρονται και σωστά, αντιλαμβανόμενοι ότι υπάρχει αδυναμία πράξης και όχι άρνηση πράξης σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα τους, αλλά και τον προγραμματισμό του δήμου.

Εν προκειμένου, δεδομένης της παραπάνω εξέλιξης θα περιμένουμε την δημοσίευση στο Φ.Ε.Κ μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ με την ολοκλήρωση της τουριστικής περιόδου, αναμένεται να αποδοθεί το εν λόγω ακίνητο σε δημόσια χρήση, σε συνεννόηση με τον εκμεταλλευτή, ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα μεσούσης της τουριστικής περιόδου”.

agios-nikolaos-agia-triada

Διαφήμιση
Διαφήμιση