HomeHL-9Στο Ηράκλειο ο δήμαρχος τη Φιλιππούπολης

Στο Ηράκλειο ο δήμαρχος τη Φιλιππούπολης

Επίσκεψη στη Λότζια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εθυμοτυπική επίσκεψη στη Λότζια πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος της Φιλιππούπολης (Πλόβντιβ), της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Βουλγαρίας, κ. Ιβάν Τότεφ που βρέθηκε στο Ηράκλειο.

Τον κ. Τότεφ υποδέχτηκε στο Δημαρχείο, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού κ. Gian Andrea Garancini, με τον οποίο συζήτησαν θέματα τουρισμού και πολιτισμού καθώς το Πλόβντιβ, επελέγη ως Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2019 μαζί με την Ιταλική πόλη Matera.

dscn4652

O Δήμαρχος συνοδευόταν από τον Δημοτικό σύμβουλο κ.Spartak Nikolov και τη Διευθύντρια του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου κ.Veselina Stoyanova.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Τότεφ απηύθυνε πρόσκληση στο Δήμο Ηρακλείου να μετέχει ενεργά, στο πλαίσιο του θεσμού της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας το 2019, με την πραγματοποίηση εκδηλώσεων τόσο στη Φιλιππούπολη όσο και στο Ηράκλειο.

dscn4650

Στο τέλος της συνάντησης έγινε και ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων, με το Δήμαρχο Φιλιππούπολης να προσφέρει μία πλακέτα με το αρχαίο Ρωμαϊκό θέατρο που βρίσκεται στην πόλη του, ενώ ο κ. Garancini μία γκραβούρα της Ενετικής Candia.

Διαφήμιση
Διαφήμιση