HomeHL-GreeceΆμφισσα: Επιχειρηματίας πυροβόλησε και σκότωσε 13χρονη

Άμφισσα: Επιχειρηματίας πυροβόλησε και σκότωσε 13χρονη

Τι ακριβώς συνέβη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονισμένη είναι όλη η τοπική κοινωνία της Άμφισσας με την είδηση ότι γνωστός επιχειρηματίας πυροβόλησε και σκότωσε μία 13χρονη Ρομά.

Όλα έγιναν στις 8:30 νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, όταν 34χρονος επιχειρηματίας από την Άμφισσα πήγαινε στο σταύλο που διατηρεί στη θέση Προσήλιο στη Φωκίδα.

Περνώντας από τον καταυλισμό των Ρομά δημιουργήθηκε κάποια παρεξήγηση, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, με αποτέλεσμα εκτός από κάποια λόγια, ο 34χρονος να δεχθεί και κάποιες ψιλές. Τότε γύρισε στο αυτοκίνητό του όπου είχε ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο και έστρεψε προς τους Ρομά. Δυστυχώς από τα σκάγια τραυματίστηκε θανάσιμα ένα ανήλικο κοριτσάκι το οποίο δεν είχε κλείσει καλά – καλά τα 13 του χρόνια! Επίσης ένας ακόμη Ρομά τραυματίστηκε στο πόδι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης είχε προηγούμενα με τους Ρομά, καθώς του είχαν διαρρήξει το σπίτι, ωστόσο από την αστυνομία δεν επιβεβαιώνεται να έχει προηγηθεί κάποιο συμβάν τουλάχιστον τις τελευταίες ημέρες και ότι η παρεξήγηση έγινε διερχόμενος από τον καταυλισμό.

Αποτέλεσμα εκτός από την τραγική απώλεια ενός ανήλικου ατόμου, ήταν να ξεσηκωθεί ολόκληρος ο καταυλισμός. Μάλιστα κάποιοι Ρομά, έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο του 34χρονου που το είχε παρατήσει λίγο παραπάνω προκειμένου να εξαφανισθεί. Επίσης έσπασαν το μαγαζί που διατηρεί στην Άμφισσα.

Ο ίδιος αναζητείται από τις αρχές προκειμένου να λογοδοτήσει για την πράξη του.

lamiareport.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση