HomeHL-WorldΗ κόρη του Ρήγκαν για τον Τραμπ

Η κόρη του Ρήγκαν για τον Τραμπ

Ο πατέρας μου θα ένιωθε φρίκη για τον τρόπο που κυβερνά ο Τραμπ!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ρόναλντ Ρήγκαν θα ένιωθε «φρίκη» από την προεδρία του Τραμπ, δήλωσε η κόρη του πρώην Αμερικανού προέδρου, Πάτι Ντέιβις, στην Washington Post.

Σε μια επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα με αφορμή την επέτειο του θανάτου του πατέρα της, στις 5 Ιουνίου του 2004, η Ντέιβις υπογράμμισε ότι ο Ρόναλντ Ρήγκαν θα ήταν πολύ σοκαρισμένος για το «πού έχει καταντήσει η Αμερική».

«Θα ένιωθε φρίκη, θα ράγιζε η καρδιά του, βλέποντας ένα κογκρέσο που αρνείται να υψώσει το ανάστημά του απέναντι σε έναν πρόεδρο, ο οποίος όχι μόνο αγνοεί κατάφωρα το Σύνταγμα αλλά επιχειρεί συνεχώς να καταλύσει και να ξεγελάσει το σύστημα ελέγχων και ισορροπιών», έγραφε χαρακτηριστικά η 65χρονη στην επιστολή της.

Χωρίς να κατονομάσει τον Τραμπ, η Ντέιβις είναι «καταπέλτης» στην κριτική της για τον τρόπο που εκείνος έχει επιλέξει να κυβερνά στην χώρα.

Ωστόσο στην επιστολή της δεν παραλείπει να αναφερθεί σε μία ακόμη περίσταση που η ίδια εξέφρασε ανοιχτά την αντίθεσή της στην πολιτική ενός Αμερικανού προέδρου. Σημειώνεται ότι η Ντέιβις είχε συμμετάσχει σε διαδηλώσεις κατά του πυρηνικού οπλοστασίου που ήθελε να χτίσει η κυβέρνηση του πατέρα της.

«Οι διαμαρτυρίες μου αναφορικά με κάποιες πολιτικές του πατέρα μου είχαν τραβήξει την προσοχή του, κάτι το οποίο επιθυμούσα. Παράλληλα όμως τον είχαν πληγώσει, κι αυτό δεν ήταν η πρόθεσή μου», αναφέρει η 65χρονη.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση