HomeHL-9Ώρες αγωνίας για τον 26χρονο που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Ώρες αγωνίας για τον 26χρονο που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Το όχημα που επέβαινε «καρφώθηκε» σε ελιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ώρες αγωνίες περνάει η οικογένεια του 26χρονου άνδρα που τραυματίστηκε χθες τα ξημερώματα σε τροχαίο που σημειώθηκε στην Μεσαρά Ηρακλείου, όταν ένα ΙΧ «καρφώθηκε» σε ελιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο νεαρός άνδρας φέρει σοβαρά τραύματα στο σώμα του και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ σε καταστολή.

Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή με τους γιατρούς να εμφανίζονται αισιόδοξοι για την πορεία του ενώ δεν αποκλείεται να επιχειρήσουν άμεσα να τον αφυπνίσουν.

Την ίδια ώρα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου βρίσκεται και ο 20χρονος οδηγός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, ευτυχώς όμως χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα

Ήταν λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν οι δύο φίλοι, ο 20χρονος οδηγός και ο 26χρονος συνοδηγός, είχαν φύγει από ένα γλέντι και επέστρεφαν στα σπίτια τους.

Την ώρα που κινούνταν στην παλιά εθνική οδό Μοιρών – Τυμπακίου, στο ύψος της Παναγίας της Καλυβιανής ο 20χρονος οδηγός – άγνωστο πώς – έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και μετά από μία «τρελή» πορεία το ΙΧ «καρφώθηκε» σε μία ελιά.

Διερχόμενοι οδηγοί αμέσως έτρεξαν τα βοηθήσουν τους δύο νεαρούς άνδρες ενώ παράλληλα ειδοποίησαν τις αρχές.

Δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο και παρέλαβαν τους τραυματίες μεταφέροντάς τους αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση