HomeHL-LifestyleΤι εντυπωσίασε την μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ στο γάμο της κόρης της

Τι εντυπωσίασε την μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ στο γάμο της κόρης της

Έσπασε τη σιωπή της και το συμβόλαιο εχεμύθειας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί δημοσιεύματα να θέλουν την μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ, να είναι δυστυχισμένη και ο λόγος είναι ότι υπέγραψε συμβόλαιο εχεμύθειας με το παλάτι του Μπάκιγχαμ που την διατάζει, ουσιαστικά, να μην μιλάει για όλα τα πράγματα που έχουν να κάνουν με τη νέα ζωή της κόρης της Μέγκαν Μαρκλ, ωστόσο φαίνεται πως έκανε την παρασπονδία της και έσπασε τη σιωπή της.

Όπως αναφέρει το Us Weekly η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε σε φίλους της την αγαπημένη της στιγμή από το γάμο. Πέρα από τη στιγμή που είδε την κόρη της Μέγκαν Μαρκλ να μπαίνει νύφη στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στου κάστρο του Ουίνδσορ, η αγαπημένη της στιγμή ήταν η συνάντησή της με την βασίλισσα Ελισάβετ.

Πηγή στο Us Weekly αποκάλυψε: «Η Ντόρια λέει ότι η καλύτερη στιγμή του γάμου, πέρα από τη στιγμή αυτή καθεαυτή του γάμου της κόρης της Μέγκαν Μαρκλ με τον άνδρα που αγαπάει, ήταν η στιγμή που συνάντησε την βασίλισσα Ελισάβετ, ένα… ραντεβού που είχε μαζί της και το οποίο θα μπορούσε να τρόμαζε τον καθένα. Ωστόσο η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι της έκαναν ένα… μίνι σεμινάριο προετοιμάζοντάς την για το τι θα έπρεπε να περιμένει».

Η ίδια πηγή αποκάλυψε ακόμη ότι ο πρίγκιπας Χάρι προετοίμασε την μητέρα της Μέγκαν για τη συνάντησή της με την βασίλισσα Ελισάβετ τονίζοντας της τι σημαίνει αυτή η γυναίκα για τον ίδιο».

Την ημέρα πριν το γάμο, η Ντόρια Ράγκλαντ μαζί με την κόρη της Μέγκαν Μαρκλ επισκέφθηκαν το κάστρο του Ουίνδσορ για τσάι με την βασίλισσα Ελισάβετ.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση