HomeΚΡΗΤΗΝέοι Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας

Νέοι Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας

Με απόφαση του δημάρχου Ζαχαρία Καλογεράκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Ζαχαρία Καλογεράκη, νέοι Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι αναλαμβάνουν από σήμερα τα καθήκοντά τους στον Δήμο και συγκεκριμένα:

-Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης  και ΚΕΠ, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δερμιτζάκης Ζαχαρίας .

-Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου  και Πολιτικής Προστασίας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πλεύρης Ευάγγελος.

-Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασιλάκης Ιωάννης.

-Αντιδήμαρχος Πρωτογενή Τομέα, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βιδάκης Κωνσταντίνος.

-Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Υγείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης  και  Εθελοντισμού , ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρονάκης Αντώνιος.

-Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος με αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Θραψανού, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ταμιωλάκης Γεώργιος.

Μετά τον ορισμό των νέων Αντιδημάρχων και Εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων, ο Δήμαρχος δήλωσε τα παρακάτω:

«Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω τους απερχόμενους Αντιδημάρχους και Εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους για την προσφορά τους στον τόπο και στον Δήμο. Αφιέρωσαν πολύτιμο χρόνο υπηρετώντας και προβάλλοντας τα συμφέροντα των δημοτών και προωθώντας παράλληλα το δημοτικό έργο. Κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας για αξιοποίηση όλων των συμβούλων της παράταξής μας. Με συλλογικότητα, συνεργασία και ενότητα προχωράμε όλοι μαζί για να ανταποκριθούμε μέσα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η αυτοδιοίκηση  στις απαιτήσεις των δημοτών μας θέτοντας πάνω από την όποια προσωπική φιλοδοξία το συμφέρον των πολιτών και του τόπου».

Διαφήμιση
Διαφήμιση