HomeHL-TOPΕίναι αυτή εικόνα υπηρεσίας παροχής υγειονομικών υπηρεσιών;

Είναι αυτή εικόνα υπηρεσίας παροχής υγειονομικών υπηρεσιών;

Το ΙΚΑ στον Εσταυρωμένο έχει να καθαριστεί εδώ και μήνες!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εγκληματικά παρατείνεται το ζήτημα της έλλειψης καθαριότητας στις εγκαταστάσεις του ΙΚΑ Ηρακλείου στον Εσταυρωμένο, καθώς το ζήτημα που είχε προκύψει με τις συμβάσεις των εργαζομένων στον νευραλγικό αυτό τομέα φαίνεται πως δεν έχει επιλυθεί.

Έτσι, η εικόνα που παρουσιάζουν οι διάδρομοι της υπηρεσίας, σε έναν χώρο όπου καθημερινά συνωθούνται ασθενείς όλων των ηλικιών, που πάσχουν από διάφορες ασθένειες, είναι τουλάχιστον απογοητευτική αν όχι επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα το cretapost, τα καλαθάκια των σκουπιδιών στους διαδρόμους παραμένουν γεμάτα, ενώ στα πατώματα συσσωρεύονται σκουπίδια άγνωστης προέλευσης.

ika-kathariothta

Τη διαμορφωθείσα κατάσταση στιλιτεύουν τόσο οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, όσο και οι ασφαλισμένοι που αντικρίζουν καθημερινά την εικόνα αυτή στις συναλλαγές τους με τις υπηρεσίες του ΙΚΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προβληματική κατάσταση που έχει προκύψει οφείλεται στη μη ανανέωση των συμβάσεων εργασίας με την υπηρεσία καθαριότητας που είχε αναλάβει το νευραλγικής σημασίας έργο.

 

ika-kathariothta3

Διαφήμιση
Διαφήμιση