HomeHL-9Συνελήφθη για λαθραίο καπνό αλλά φαίνεται πως φωτογράφιζε … ανήλικους

Συνελήφθη για λαθραίο καπνό αλλά φαίνεται πως φωτογράφιζε … ανήλικους

Περίεργη υπόθεση διερευνούν οι αρχές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού, υπηκόου Πακιστάν, προχώρησαν οι διωκτικές αρχές σε περιοχή της Μεσαράς καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα λαθραίου καπνού.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συλληφθείς είχε επιδείξει περίεργη συμπεριφορά φωτογραφίζοντας τα ανήλικα γειτονόπουλά του, γεγονός που είχε προκαλέσει έντονο προβληματισμό.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί πως φωτογραφίες των παιδιών βρέθηκαν στο κινητό του, ενώ ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι φωτογράφισε τα παιδιά ως … αποδεικτικό στοιχείο επειδή του προκαλούσαν ζημιές!

Τί αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της τοπικής ΕΛ.ΑΣ

Στην επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης αναφέρονται τα εξής σχετικά με τη σύλληψη του αλλοδαπού:

«Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, 35χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, χθες (31.05.2018) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του 35χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 41 συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά  273,6 γραμμάρια καπνού, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση