Τραγωδία στα Χανιά! Νεαρός άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας κυνηγετικό όπλο. Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Χαλέπας και στο σημείο βρέθηκαν  αστυνομικοί αλλά και ο ιατροδικαστής για την πρώτη αυτοψία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για μαθητή λυκείου, ηλικίας 18 χρόνων, ο οποίος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες. Πιο συγκεκριμένα ο 18χρονος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, προκαλώντας θανατηφόρο τραύμα.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στο σπίτι της οικογένειας του νεαρού άνδρα, με τους γονείς του να βρίσκονται σε κατάσταση κλονισμού, καθώς το άψυχο σώμα του παιδιού της βρήκε η ίδια του η μητέρα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ο τραγικός αυτόχειρας άφησε κάποιο σημείωμα προς τους οικείους του. Θα πρέπει ακόμη να σημειωθεί ότι το περιστατικό σημειώθηκε λίγες μόλις ώρες πριν ο 18χρονος αναχωρήσει από το σπίτι για το σχολείο προκειμένου να συμμετάσχει στις ενδοσχολικές εξετάσεις που διεξάγονταν σήμερα. Μολονότι ο μαθητής ήταν υποψήφιος των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, ωστόσο το ενδεχόμενο η πράξη του να σχετίζεται με τη δοκιμασία αυτή φαίνεται πως απομακρύνεται.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση