HomeHL-SportsΑνέστης Νάστος: «Να είμαστε ομάδα και οικογένεια»

Ανέστης Νάστος: «Να είμαστε ομάδα και οικογένεια»

Τι δήλωσε ο 29χρονος μέσος μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη φανέλα του ΟΦΗ θα συνεχίσει να φορά για ακόμα δύο χρόνια ο Ανέστης Νάστος καθώς επέκτεινε τη συνεργασία του με τους Κρητικούς.

Μιλώντας την Πέμπτη  στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο 29χρονος μέσος δεν έκρυψε τη χαρά του που θα παραμείνει κάτοικος Ηρακλείου.

«Eίναι δυνατόν να μην ήθελα να μείνω στον ΟΦΗ; Ευχαριστώ τον προπονητή μου, το Νίκο Παπαδόπουλο, αλλά και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη. Ξέρουν καλά τι σημαίνει για μένα ο ΟΦΗ. Είμαι τρία χρόνια στην ομάδα και θέλω να μείνω πολύ περισσότερα», δήλωσε αρχικά ο εκ των αρχηγών του ΟΦΗ και συνέχισε αναφερόμενος στη νέα χρονιά:

«Θα πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε φέτος. Το πιο σημαντικό, είναι να είμαστε ομάδα, όπως είμαστε φέτος. Να είμαστε ομάδα, όπως φέτος και οικογένεια. Αυτό που χτίσαμε φέτος, πρέπει να το διαφυλάξουμε. Με καλά αποδυτήρια και καλό κλίμα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για τον Ανέστη Νάστο, δεν είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στην Σούπερ Λίγκα, καθώς το έχει κάνει μια ακόμη φορά στο παρελθόν με την Κέρκυρα, χωρίς μεγάλη συμμετοχή.

«Τώρα είναι διαφορετικά, γιατί θα είναι με τον ΟΦΗ. Είναι ένα καλύτερο πρωτάθλημα, με καλύτερη ποιότητα και συνθήκες. Με μεγάλες ομάδες, όπως είναι και ο ΟΦΗ, ο οποίος επιστρέφει στην κατηγορία που αξίζει να βρίσκεται», κατέληξε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση