HomeHL-LifestyleΟ Κώστας Βουτσάς στη θρυλική κωμωδία «Χτυποκάρδια στο θρανίο»

Ο Κώστας Βουτσάς στη θρυλική κωμωδία «Χτυποκάρδια στο θρανίο»

Στο θέατρο ΗΒΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο από τους πιο αγαπημένους Έλληνες ηθοποιούς, ο Κώστας Βουτσάς και ο Νίκος Γαλανός, έρχονται στα πολυαναμενόμενα «Χτυποκάρδια στο Θρανίο» που θα ανέβουν τον Οκτώβριο στο Θέατρο ΗΒΗ.

Ο Κώστας Βουτσάς, που συμπληρώνει φέτος 69 χρόνια στο θεατρικό σανίδι και τον κινηματογράφο αποδέχτηκε την πρόταση των Θεατρικών Σκηνών να ερμηνεύσει το ρόλο του καθηγητή στο τσούρμο των ατίθασων κοριτσιών.

Ο Νίκος Γαλανός, που έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 45 θεατρικές παραστάσεις και 30 ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, θα ερμηνεύσει το ρόλο του πατέρα της Λίζας Πετροβασίλη.

Η προπώληση των εισιτηρίων για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Χτυποκάρδια στο θρανίο στο σανίδι, 56 χρόνια μετά την τεράστια θεατρική και κινηματογραφική του επιτυχία, έχει ξεκινήσει μέσω του www.viva.gr και από τα ταμεία του θεάτρου Παλλάς.

Η παράσταση θα ανέβει σε διασκευή και σκηνοθεσία του Λάκη Λαζόπουλου.

Το Χτυποκάρδια στο Θρανίο είναι ελληνική κωμική κινηματογραφική ταινία του 1963 σε παραγωγή του Κλέαρχου Κονιτσιώτη και σε σκηνοθεσία Αλέκου Σακελλάριου με τους Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Η ταινία γυρίστηκε ταυτόχρονα σε δύο εκδόσεις, ελληνική και τουρκική. Στην τουρκική έκδοση, που είχε τίτλο Sıralardaki Heyecanlar, πρωταγωνιστούσαν Τούρκοι ηθοποιοί, με εξαίρεση την Αλίκη Βουγιουκλάκη, που συμμετείχε και στις δύο εκδόσεις. Η τουρκική έκδοση δεν παίχτηκε ποτέ στην Τουρκία, επειδή προέκυψε ελληνοτουρκικό πολιτικό πρόβλημα

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση