HomeΚΡΗΤΗΕξελίξεις για τους αποζημιωθέντες της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και Commercial Value

Εξελίξεις για τους αποζημιωθέντες της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και Commercial Value

Τί αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη διαδικασία που αφορά στην αποζημίωση των πρώην ασφαλισμένων των εταιρειών ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και Commercial Value αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα στη σχετική ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

«Μετά την είσπραξη μερίσματος από τους δικαιούχους πρώην ασφαλισμένους των εταιρειών ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και COMMERCIAL VALUE, και προκειμένου οι αποζημιωθέντες να συμπεριλάβουν το ποσό αυτό στην ετήσια φορολογική τους δήλωση, η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, για διευκόλυνση των μελών της και για την αποσυμφόρηση της επικοινωνίας με την Αρχή, ζήτησε τα φορολογικά στοιχεία (Αριθμό Φορολογικού Μητρώου και ΔΟΥ) από την εκκκαθαρίστρια αρχή και είναι στην διάθεση των μελών της ΄Ενωσης, από σήμερα 29-5-2018.

Επιπροσθέτως οι πρώην  ασφαλισμένοι της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, που έχουν πάρει έναντι της δικαιούμενης αποζημίωσης, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το επόμενο χρονικό διάστημα, αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στο ζήτημα ενεργοποίησης του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής (Ε.Κ.Ζ). ΄Ηδη έχουν συγκροτηθεί οι σχετικές ομάδες εργασίας υπό τον συντονισμό της ΄Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.Στις εν λόγω ομάδες συμμετέχουν στελέχη από την Τράπεζα της Ελλάδος και από την Αρχή Εκκαθάρισης του Ομίλου Ασπίς

Για την ενημέρωση, τα μέλη της ΄Ενωσης και μόνο, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. 2821092306, 282109266 και στο email, [email protected], ζητώντας τα φορολογικά στοιχεία της εκκαθαρισης».

Διαφήμιση
Διαφήμιση