HomeHL-9Εκπνέει η προθεσμία για τις αιτήσεις στους παιδικούς σταθμούς

Εκπνέει η προθεσμία για τις αιτήσεις στους παιδικούς σταθμούς

Του Δήμου Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λήγει η προθεσμία για την εγγραφή – επανεγγραφή Βρεφών και Νηπίων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου. Από τον Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής − Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων Εγγραφής και Επανεγγραφής Βρεφών και Νηπίων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου λήγει την 31/05/2018 και ώρα 24.00.

Μέχρι τότε οι γονείς μπορούν να επεξεργασθούν την αίτησή τους.

Εντός των ημερών αναμένεται να ξεκινήσει και η υποβολή των αιτήσεων μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του προγράμματος www.eetaa.gr Να σημειωθεί ότι καθώς το πρόγραμμα ΕΣΠΑ είναι ανεξάρτητο του Δήμου Ηρακλείου, οι γονείς μπορούν να υποβάλλουν αίτηση και στις δύο περιπτώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΔΟΠΑΦΜΑΗ στη διεύθυνση: http://dopafmai.gr/el/prosxoliki-agogi/anakoinwseis-prosxolikis-agogis/161-sxetika-me-tin-liksi-prothesmias-ypovolis-aitiseon-eggrafis-kai-enimerosi-gia-to-programma-espa

Διαφήμιση
Διαφήμιση