HomeHL-9“Κατέβασαν ρολά” ένα 24ωρο πριν την απεργία

“Κατέβασαν ρολά” ένα 24ωρο πριν την απεργία

Σε δημόσια υπηρεσία του Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα 24ωρο πριν την απεργιακή κινητοποίηση της ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ, που έχει εξαγγελθεί για αύριο Τετάρτη, “κατέβασαν ρολά” στο κεντρικό κατάστημα του ΙΚΑ που βρίσκεται στην περιοχή του Εσταυρωμένου.

Ηρακλειώτης και αναγνώστης του cretapost βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο ΙΚΑ, προκειμένου να διευθετήσει γραφειοκρατικές εκκρεμότητες σχετικά με τη γέννηση του παιδιού του και αντίκρισε…άδεια ταμεία.

ika2

Τα ρολά είχαν κατέβει στην κυριολεξία στην πλειοψηφία των γραφείων, με τους υπαλλήλους είτε να απουσιάζουν είτε να βρίσκονται πίσω από αυτά, χωρίς βεβαίως να εξυπηρετούν τους αγανακτισμένους πολίτες, που αναγκάστηκαν να περιμένουν για ώρες στην ουρά.

ika3

Όταν δε ο αναγνώστης του cretapost, θέλησε να ρωτήσει μία υπάλληλο που βρισκόταν πίσω από το γραφείο της, αλλά δεν εξυπηρετούσε, για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό, του επιτέθηκε φραστικά, παραπέμποντας τον φυσικά…στον προϊστάμενο της.

Ωστόσο υπήρχε αναρτημένη ανακοίνωση του συνδικαλιστικού φορέα των εργαζομένων του ιδρύματος, που ενημέρωνε για προειδοποιητική στάση εργασίας και για μεθαύριο Πέμπτη.

ika4

Αθάνατο ελληνικό κράτος με τη νοοτροπία του δημοσίου τομέα…!

Διαφήμιση
Διαφήμιση