HomeΣΠΟΡΤο προαίσθημα του προπονητή του Ηρόδοτου

Το προαίσθημα του προπονητή του Ηρόδοτου

«Νιώθω ότι είμαστε στη Β’ Εθνική» δήλωσε ο Μανώλης Παπαματθαιάκης εν αναμονή της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ηρόδοτος γνώρισε την ήττα την Κυριακή  από τον Αήττητο, στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου και περιμένει την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, για την τύχη του αγώνα με τον Αστέρα Αμαλιάδας, για να μάθει αν θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου από τον 2ο όμιλο.

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του γιατί… «έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια όλη τη χρονιά.

Ήταν μεγάλο κατόρθωμα. Παίξαμε με τρεις εξαιρετικές ομάδες στα πλέι οφ και είμαι υπερήφανος! Αν χάνεις δεν έχεις όρεξη να πεις πολλά, αλλά εγώ έχω όρεξη» είπε ο προπονητής του Ηρόδοτου και πρόσθεσε…

«Στο σημερινό παιχνίδι ο Αήττητος ήρθε να παίξει για δύο αποτελέσματα. Εμείς παίξαμε όπως ακριβώς έπρεπε να παίξουμε. Θέλαμε το μηδέν στην άμυνα, δεν χρειαζόταν να πάρουμε ρίσκο».

Όσο για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ που θα εκδοθεί την Τρίτη, ο Μανώλης Παπαματθαιάκης σημείωσε: «Και να κερδίζαμε σήμερα πάλι την απόφαση θα περιμέναμε. Έχω εμπιστοσύνη στα ελληνικά δικαστήρια.Περιμένω  μία σωστή απόφαση, εγώ νιώθω ότι είμαστε στη Β’ Εθνική. Συγχαρητήρια στον Αήττητο, εύχομαι να ανταμώσουμε του χρόνου στη Β’ Εθνική, εκεί που μας αρμόζει».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση