HomeΣΠΟΡΑήττητος στη Β’ Εθνική

Αήττητος στη Β’ Εθνική

Η ομάδα των Σπάτων «άλωσε» τη Νέα Αλικαρνασσό (1-0 τον Ηρόδοτο) και πήρε ένα από τα δύο εισιτήρια της ανόδου από το Β’ όμιλο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την άνοδο στη Β’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του πανηγυρίζει ο Αήττητος.

Η ομάδα των Σπάτων, για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου, στο παιχνίδι που έγινε την Κυριακή  νίκησε εκτός έδρας τον Ηρόδοτο με 1-0, τερμάτισε πρώτη στο 2ο όμιλο και πήρε το ένα από τα δύο εισιτήρια της ανόδου για τη Β’ Εθνική αφήνοντας τις υπόλοιπες ομάδες να περιμένουν την Πειθαρχική Επιτροπή  της ΕΠΟ για το δεύτερο.

Μία από τις ομάδες που περιμένουν είναι ο Ηρόδοτος. Σε περίπτωση που πάρει στα χαρτιά το διακοπέν παιχνίδι με τον Αστέρα Αμαλιάδα και αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από την ομάδα της Ηλείας, οι Κρητικοί θα πανηγυρίσουν την άνοδο τους στη Β’ Εθνική.

Στα του αγώνα, η ομάδα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου ήταν πιο ουσιαστική, άψογα στημένη στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε στο γκολ που της έδωσε την άνοδο στο 76ο λεπτό. Ο Κωστόπουλος έπιασε στον ύπνο την άμυνα των Κρητικών, με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά, ξανά με κεφαλιά, την έστειλε για δίχτυα, «παγώνοντας» το γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού. Οι Σπαταναίοι είχαν δείξει από νωρίς τις… άγριες διαθέσεις τους όταν μόλις στο 3ο λεπτό ο Κρητικός βρέθηκε μέσα στην περιοχή αλλά ο Κανδηλάκης έκοψε το πλασέ του την τελευταία στιγμή.

Οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Παπαματθαιάκη από την άλλη πλευρά, πλησίασαν τρεις φορές το γκολ αλλά δεν το σημείωσαν και πλήρωσαν την αστοχία τους στο 76ο λεπτό.

Στο 40’ ο Αργκιλέσι σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Μουστάκης έδιωξε με το στήθος, πάνω στη γραμμή του τέρματος, στο 45’ ο Μελισσόπουλος έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Μιχελής μπλόκαρε στη γωνία του και στο 49’ ο Μωραϊτης έκανε το σουτ από καλή θέση αλλά ο πορτιέρο του Αήττητου είπε πάλι «όχι».

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μ. Παπαματθαιάκης): Κουράκης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Κανδηλάκης, Μπαλάφας, Κασαπάκης (70′ Γαρεφαλλάκης), Αργκιλέσι (81′ Φουκαράκης), Φραγκουλάκης, Μελισσόπουλος (86′ Παπαδάκης), Μωραΐτης, Ετόφ.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Π. Κωνσταντακόπουλος): Μιχελής, Μουστάκης, Τσέπας, Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Κολλαράς, Καλογερής (86′ Βιδάλης), Κατσικογιάννης (57′ Ηρακλής), Κρητικός, Τσιλιγκίρης (92′ Μαραθιανός), Φαρινόλα (79′ Νικλητσιώτης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση