Προφυλακιστέο κρίθηκε το ζευγάρι  που είχε συλληφθεί με την μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης την περασμένη Πέμπτη στα Χανιά.

Πρόκειται για την 32χρονη και τον 44χρονο που κατείχαν 1,6 κιλά κοκαΐνης και 110.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του  cretapost μετά την απολογία τους, και με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, η 32χρονη Ελληνίδα μεταφέρθηκε στις γυναικείες φυλακές του κορυδαλλού.

Την ίδια τύχη είχε όμως και ο 44χρονος σύντροφος της αλβανικής καταγωγής που αυτήν την στιγμή κρατείται στις φυλακές Κρήτη 1 στα Χανιά.

Και οι δύο αντιμετωπίζουν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι του Σαββάτου (19/5)  όταν ο 44χρονος είχε κλείσει «ραντεβού» με την 32χρονη προκειμένου να γίνει το… αλισβερίσι μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης.

Οι αρχές είδαν τον 44χρονο να παραλαμβάνει από την 32χρονη σε δρόμο των Χανίων ένα δέμα που περιείχε 1 κιλό και 160 γραμμάρια κοκαΐνης.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έλεγχο στον 44χρονο όπου βρήκαν και κατάσχεσαν 40.130 ευρώ σε μετρητά, τα οποία όπως διαπιστώθηκε προορίζονταν για την αγορά του ενός κιλού και 160 γραμμάριων κοκαΐνης.

Παράλληλα βρήκαν και κατάσχεσαν δύο κινητά τηλέφωνα ενώ σε έλεγχο που έκαναν στην 32χρονη κατάσχεσαν επίσης δύο κινητά τηλέφωνα και 50 ευρώ σε μετρητά. Στη συνέχεια οι αρχές προχώρησαν και σε έρευνα στο σπίτι του 44χρονου όπου βρήκαν και κατάσχεσαν 37 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 69 γραμμάρια κοκαΐνης, 70.090 ευρώ σε μετρητά και 120 λίρες Αγγλίας.

Όπως προέκυψε από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, η 32χρονη μετέφερε την ποσότητα κοκαΐνης με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά με προορισμό την αγορά των Χανίων. Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα τα οποία θεωρήθηκαν μέσα μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση