HomeHL-SportsΤρίκαλα Εργοτέλης 0-3

Τρίκαλα Εργοτέλης 0-3

Ταπείνωσε ο Εργοτέλης τον αδιάφορο ΑΟΤ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ομάδα των Τρικάλων ήταν αδιάφορη βαθμολογικά, αδιάφορος ήταν και ο Εργοτέλης, αλλά αποδείχθηκε ότι είχε μεγαλύτερο κίνητρο.

Οι Κρητικοί λοιπόν, αν και αγωνίστηκαν χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ Ούγκο Κάιπερς λόγω της μεταγραφής του στην ΑΕΚ, ήταν πολύ πιο κεφάτοι στο παιχνίδι που έγινε την Παρασκευή, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής στη Β’ Εθνική, και επικράτησαν με 3-0 του ΑΟΤ.

Οι Θεσσαλοί, λοιπόν, γνώρισαν μία ντροπιαστική και ταπεινωτική εντός έδρας ήττα, απογοητεύοντας κυρίως με την απόδοση του β’ μέρους όπου δέχθηκαν και τα τρία τέρματα και έπαιξαν με… κατεβασμένα τα χέρια.

Αποχαιρέτισαν έτσι με το χειρότερο τρόπο τη φετινή χρονιά και παράλληλα τις ελπίδες που είχαν για κατάκτηση της πέμπτης θέσης η οποία υπό προϋποθέσεις, αν επιβεβαιωθούν τα σενάρια για αναδιάρθρωση στη Σούπερ Λίγκα, στέλνει ακόμη και στη μεγάλη κατηγορία.

Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους σημείωσαν στο 55’ ο Εφορντ με πλασέ, στο 58’ ο Ιατρούδης με σουτ έπειτα από φάουλ που εκτέλεσε ο ίδιος παίκτης και η μπάλα χτύπησε στο τείχος και στο 76’ ο Σταματάκος με κοντινό σουτ έπειτα από γύρισμα του Πάτα.

Οι γηπεδούχοι στο β’ ημίχρονο και συγκεκριμένα από το 56’ αγωνίστηκαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Τσιάρα, ενώ η σημαντικότερη ευκαιρία στον αγώνα ήταν ένα δοκάρι έπειτα από πλασέ του Ζγκούρη στο 28’

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Πέλλας), Βοηθοί: Τζιαμπάσης (Κοζάνης), Βογιατζής (Καρδίτσας), 4ος: Μπλούνας (Φθιώτιδας).

Κίτρινες κάρτες: 38’ Τσιάρας, 43’ Κατσαντώνης.

Κόκκινες: 57′ Τσιάρας (2η κίτρινη).

Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ (Θ. Γράφας): Γιδόπουλος, Χιντζίδης, Πάνος, Τσιάρας, Ζγκούρη (61′ Μανώλης), Σαχινίδης, Μάκος, Τσίπρας (72′ Σιαλμάς), Κατσαντώνης, Μιλοσάβλιεφ (56′ Τόμιτς), Ν’ Λουντούλου.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τ. Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Αγγελόπουλος, Τσέλιος, Οικονόμου, Μπάτζιος, Μπουτσάκης, ‘Εφορντ (72′ Σταματάκος), Μπουρσέλης (79′ Μανουσάκης), Μπούζας, Ιατρούδης, Νικολακάκης (79’ Λαμπράκης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση