HomeΕΛΛΑΔΑΚέρκυρα: Πώς έστησε η ΕΛ.ΑΣ. «ερωτική παγίδα» στο ζευγάρι που αποπλάνησε 13χρονο

Κέρκυρα: Πώς έστησε η ΕΛ.ΑΣ. «ερωτική παγίδα» στο ζευγάρι που αποπλάνησε 13χρονο

Για να τους πιάσει η αστυνομία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κέρκυρα η υπόθεση με ζευγάρι που πιάστηκε απ’ αυτοφώρω κατά τη διάρκεια σεξουαλικής επαφής με 13χρονο.

Το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο με παιδιά, φαίνεται πως είχε «βάλει στο μάτι» τον ανήλικο γείτονά τους, θέλοντας να κάνουν πράξη τις φαντασιώσεις τους.

Ο 13χρονος, που ζούσε με τη μητέρα του, μετά το διαζύγιο των γονιών του, φαίνεται πως είχε τραβήξει το ενδιαφέρον του ζευγαριού, το οποίο τον είχε επανειλημμένα προσεγγίσει.

Ο ανήλικος είχε πει στη μητέρα του για το τι συμβαίνει με το ζευγάρι και εκείνη δεν είχε προχωρήσει σε κάποια καταγγελία.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το ζευγάρι πίεσε έντονα τον 13χρονο και εκείνος πήγε και το είπε στη μητέρα του, η οποία αυτή τη φορά ειδοποίησε την αστυνομία.

Η αστυνομία, λοιπόν, έστησε «ερωτική παγίδα» στον 42χρονη και την 36χρονη και ο 13χρονος δέχθηκε την πρόταση του.

Μπαίνοντας στο σπίτι, η 36χρονη ξεκίνησε τα ερωτικά παιχνίδια με τον ανήλικο, ενώ ο σύζυγός της παρακολουθούσε. Στην κορύφωση της ερωτικής πράξης η αστυνομία εισέβαλλε στο σπίτι και συνέλαβε επ’ αυτοφώρω τους δύο γονείς.

Το ζευγάρι, αναμένεται να περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα και του ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για τις πράξεις τους.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση